0

Η ΕΟΚ κάνει το… χατήρι του Ολυμπιακού, αλλάζοντας την προκήρυξη του Πρωταθλήματος για να μην μπορεί ο Παναθηναϊκός να χρησιμοποιήσει την Λεωφόρο στους τελικούς!

Ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιεί ως έδρα στην Α1 Γυναικών το ιστορικό κλειστό της Λεωφόρου, κάτι που ωστόσο… δεν αρέσει καθόλου στον Ολυμπιακό, λόγω της εκπληκτικής ατμόσφαιρας και του πλεονεκτήματος που αποκτά από αυτή το «Τριφύλλι».

Η ΕΟΚ λοιπόν ικανοποιεί ένα ακόμα αίτημα των Πειραιωτών και αλλάζει την προκήρυξη του Πρωταθλήματος, προκειμένου να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους τελικούς το «Π. Γιαννακόπουλος», αφού δεν θα πληροί τις προϋποθέσεις!

Συγκεκριμένα, η νέα προκήρυξη προβλέπει πως οι τελικοί πρέπει να γίνονται σε κλειστά που πληρούν τις προϋποθέσει της FIBA, αφήνοντας έτσι εκτός και τον ιστορικό «Τάφο του Ινδού» αλλά και την Αίθουσα 5 του ΣΕΦ, που χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός.

Από εκεί και πέρα, αλλαγή υπάρχει και στο σύστημα διεξαγωγής των Play-Offs, αφού δεν θα μεταφέρονται οι νίκες της κανονικής περιόδου. Οι ημιτελικοί θα κρίνονται στις δύο νίκες, ενώ οι τελικοί στις τρεις.

Προς παραμονή ο Π. Καλαϊτζάκης – Εξετάζεται του Μπομπουά

Previous article

Νικολογιάννης: «Προτεραιότητα ο μέσος μετά την αποχώρηση Κουρμπέλη»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.