0

Ο Φακούντο Καμπάτσο θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φακούντο Καμπάτσο για τη θέση του άσου στην επόμενη σεζόν. Οι «πράσινοι» εξέφρασαν σαφώς την επιθυμία τους να τον έχουν στο ρόστερ τους και κατέθεσαν μια εξαιρετικά γενναιόδωρη πρόταση.

Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης έδειξε από την αρχή ότι το μυαλό του είναι στην επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης και προσπάθησε να ασκήσει πίεση στους Μαδριλένους, απαντώντας αδιάφορα στο… ασύλληπτο ποσό που του πρότεινε το «Τριφύλλι».

Όλα τα στοιχεία δείχνουν, λοιπόν, ότι η συμφωνία του με τη Ρεάλ είναι αμετάκλητη. Η «Βασίλισσα» του προσφέρει ένα τριετές συμβόλαιο ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ, με τις αποδοχές του να ανέρχονται σε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, αφού στο συνολικό ποσό συμπεριλαμβάνεταικ και η εφορία.

Φυσικά, αυτή η πρόταση διαφέρει δραματικά από το ποσό που του προσφέρθηκε από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, ο Αργεντινός δεν είχε ως κριτήριο για την απόφασή του το οικονομικό.

Υπέγραψε στην Τράμπζονσπορ ο Κουρμπέλης

Previous article

Το βάρος πέφτει σε χαφ και στόπερ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.