0

Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για τον τίτλο και άφησε «αιχμές» για την διαιτησία.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Kρίθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί όταν περάσαμε μπροστά μπορούσαμε να λυγίσουμε τον αντίπαλο. Είχαμε ένα ανοικτό σουτ στο τέλος για να πάρουμε πάλι την πρωτοπορία. Κάναμε πάρα πολύ καλή προσπάθεια, δεν το παρατήσαμε ποτέ και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε. Να δούμε τα λάθη μας και την Πέμπτη να ισοφαρίσουμε τη σειρά.

Έπρεπε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και να διαβάσουμε καλύτερα και το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Έλειψε το καθαρό μυαλό στην αρχή, δε γίνεται να μπουν όλα σουτ.

Δεν μας καταρρακώνει τίποτα, θα παλέψουμε τη σειρά και πρέπει να διεκδικήσουμε το Πρωτάθλημα με κάθε τρόπο. Ήρθαμε στο ΣΕΦ, παίξαμε στα ίσια. Να δουλέψουμε σκληρά να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να έχουμε καλύτερο ρυθμό στην επίθεση».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά όπως είχαμε ζητήσει. Αφήσαμε τον Ολυμπιακό να σκοράρει εύκολα 26 πόντους στο 1ο δεκάλεπτο. Είχαμε ζητήσει από τα παιδιά να έχουν υπομονή και να ακολουθήσουν το πλάνο, για να έχουμε και γνώμη για τη συνέχεια αν αυτό το πλάνο μπορεί να μας οδηγήσει κάπου. Αμυντικά ήμασταν συγκεντρωμένοι στη συνέχεια, επιθετικά βρήκαμε καλύτερες φάσεις στο β’ μέρος. Μειώσαμε τη διαφορά, δεν είχε ξεφύγει πολύ ο Ολυμπιακός. Περάσαμε μπροστά σε ένα σημείο σχεδόν ιδανικό για να κάνουμε το break.

Δυστυχώς δεν κρατήσαμε αυτό το προβάδισμα. Είχαμε ένα καλό σουτ του Γκριγκόνις, μετά τις δυο βολές που δεχτήκαμε και το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήρθαμε για να αποδείξουμε ότι δεν θα είναι εύκολη σειρά, όσο πολλοί μπορεί να πίστευαν. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι στο επόμενο ματς, πολύ δυνατοί και συγκεντρωμένοι στην άμυνα από την αρχή. Επίσης, πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό στην επίθεση για 40′. Χρειαζόμαστε 40′ για να κερδίσουμε το ματς στην έδρα μας».

Υπερόπτης ο Μπαρτζώκας: «Ο Παναθηναϊκός είναι ικανοποιημένος που παλεύει τα παιχνίδια»!

Previous article

Τα highlights από το 73-70 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.