0

Ο Κολομβιανός Αλέξις Πέρες και ο Ισπανός Τσάβι Μοντέρο βρίσκονται στα υπόψιν του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας.

Με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς να αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου να αποτελέσει την δεύτερη καλοκαιρινή κίνηση του Παναθηναϊκού μετά τον Ζέκα, στο τριφύλλι στρέφουν το βλέμμα τους στην ενίσχυση του κέντρου της άμυνας.

Οι πράσινοι έχουν αρχίσει ήδη να ξεψαχνίζουν την αγορά, με τα δύο ονόματα που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν να είναι αυτά των Αλέξις Πέρες και Τσάβι Μοντέρο.

Ο Αλέξις Πέρες αποδεσμεύεται από τη Τζιρεσούνσπορ στις 30 Ιουνίου και είναι ελεύθερος. Ο Τσάβι Μοντέρο έχει συμβόλαιο με τη Μπεσίκτας μέχρι τις 30/6/2025, όμως δεν υπολογίζεται. Ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στο Αμβούργο ως δανεικός και ψάχνει την επόμενη ομάδα του.

Αλέξις Πέρες

Ο Πέρες έχει ύψος 1,81μ. και έχει χριστεί μία φορά διεθνής. Στην Τουρκία εγκαταστάθηκε πριν δύο χρόνια, με μεταγραφή από τη Λανούς. Ο Πέρες με τη Τζιρεσούνσπορ έπαιξε σε 61 ματς, με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Francisco Montero

Από την άλλη ο Μοντέρο υπήρξε διεθνής με την Ισπανία Κ21, ενώ μετακόμισε στη Μπεσίκτας από την Σεβίλλη τον Σεπτέμβριο του 2020 με δανεισμό και ένα χρόνο αργότερα, αγόρασε τα δικαιώματα.

Με την φανέλα της Μπεσίκτας κατέγραψε 46 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Μετά τον Μλαντένοβιτς φουλάρει και για τους υπόλοιπους!

Previous article

Ο πολιτισμός του Χρήστου Σερέλη και ο… Γιοβάνοβιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.