0

Δημοσίευμα εφημερίδας τονίζει πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν επιθετικό σαν τον Τζιμπρίλ Σισέ ή τον Μάρκους Μπεργκ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρε η «Real News»:

«Η απόφαση του Κουρμπέλη να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία αλλάζει τα μεταγραφικά σχέδια του Παναθηναϊκού, αν και δεν ξέρω κατά πόσο ο Γιοβάνοβιτς το πήρε κατάκαρδα. Διότι, μεταξύ μας, ο Αλαφούζος δεν έκανε κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια να ανανεώσει το συμβόλαιο του αρχηγού. Πιθανόν ο Σέρβος τεχνικός να μην καιγόταν ή να μην είχε πάρει στα σοβαρά τη δελεαστική πρόταση της Τραμπζονσπόρ…

Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται κλασικό εξάρι, ανεξαρτήτως της περίπτωσης Ζέκα. Το κέντρο είναι όλα τα λεφτά για κάθε ομάδα και αν στον Παναθηναϊκό φιλοδοξούν να διεκδικήσουν ξανά το Πρωτάθλημα-και αυτή τη φορά να το πάρουν-είναι μονόδρομος η ομάδα τους να γίνει πιο επιθετική, πιο τολμηρή, πιο αποφασιστική.

Γι’ αυτό και είμαι της άποψης ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη και από ένα σέντερ φορ που θα στέλνει με ευκολία την μπάλα στα δίχτυα. Ο Σπόραρ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και ο Ιωαννίδης είναι εξελίξιμος, βοηθά πολύ, όμως δεν είναι σκόρερ.

Το ιδανικό σενάριο για τους «πράσινους» είναι να βρουν έναν παίκτη στο στιλ του Σισέ ή του Μπεργκ. Θα δώσει φτερά στην ομάδα, θα την απογειώσει. Αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε πρόβλημα στο γκολ τη σεζόν που μας τελείωσε, θα ήταν πρωταθλητής. Αμυντικά στάθηκε μια χαρά, αλλά επιθετικά ήταν λίγος για να κόψει πρώτος το νήμα».

Ντόκεν: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει – Αλαφούζο τι χαμπάρια»

Previous article

Ζέκα: «Έχει γίνει καταπληκτική δουλειά από προπονητή και διοίκηση – Nα βοηθήσω να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.