0

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να επιδείξει τίποτα απολύτως στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος, με τους «πράσινους» να αγωνίζονται μόνο για ένα δεκάλεπτο. Τεράστιο πρόβλημα επιθετικών λύσεων και την ίδια στιγμή οι παίκτες να μη μπορούν να βρουν λύσεις στα επιθετικά «όπλα» του Ολυμπιακού.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης: Αν και άστοχος στην επίθεση (0/3 σουτ εντός πεδιάς και 4/4 βολές) ήταν από τους ελάχιστους που έβγαλε ενέργεια στην άμυνα και προσπάθησε. Βαθμός 6.

Πάρις Λι: Από τους παίκτες που ξεχώρισαν… θεωρητικά, μιας και σε 34 λεπτά είχε 11 πόντους (τους 9 στο ξεκίνημα) 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ, αλλά και 6 λάθη. Από τους πλέον καταπονημένους των «πράσινων». Βαθμός 6.

Γιώργος Παπαγιάννης: Ένα ακόμα ματς που δεν μπόρεσε να βοηθήσει αμυντικά και δε μπόρεσε να κοντράρει τον Μουσταφά Φαλ. Έμεινε στους 6 πόντους (χωρίς να τροφοδοτηθεί) και «κατέβασε» μόλις 4 ριμπάουντ σε 21 λεπτά συμμετοχής. Βαθμός 4.

Λευτέρης Μποχωρίδης: Στα 10:27 που αγωνίστηκε ήταν πολύ κακός σε άμυνα και επίθεση. Βαθμός 2.

Ντέρικ Ουίλιαμς: Σε έναν ακόμα τελικό έδειξε να είναι εκτός πνεύματος ομάδας, εκτός πνεύματος τελικών. Σε 10:11 που πάτησε παρκέ δεν προσέφερε απολύτως τίποτα. Βαθμός 2.

Δημήτρης Αγραβάνης: Αν και βρέθηκε στην πεντάδα του Παναθηναϊκού, τα δύο γρήγορα φάουλ με τα οποία χρεώθηκε τον έθεσαν εκτός από νωρίς και όταν επέστρεψε όλα είχαν κριθεί. Βαθμός 4.

Νίκος Παππάς: Δεν αγωνίστηκε και δεν κρίνεται.

Γιώργος Καλαϊτζάκης: Αν και αγωνίστηκε μόλις 3:34 λεπτά πρόλαβε να κάνει δύο λάθη, να χάσει 3 επιθέσεις και να δείξει ότι είναι εκτός πνεύματος.

Ματέους Πονίτκα: Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στον δεύτερο τελικό, απόψε δε μπόρεσε να βοηθήσει πάρα το καλό του ξεκίνημα. Δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την κακή γενική εικόνα της ομάδας του, ενώ ο τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να μείνει στο παρκέ για περισσότερη ώρα. Βαθμός 5.

Μάριους Γκριγκόνις: Άλλη μία πολύ κακή εμφάνιση από τον Λιθουανό, ο οποίος είναι από τους βασικότερους λόγους στη σειρά που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ανεβάσει το επιθετικό του επίπεδο. Βαθμός 3.

Λευτέρης Μαντζούκας: Επιθετικά το απόλυτο μηδέν, στα 18:11 που πάτησε παρκέ, αλλά και αμυντικά δε μπόρεσε να δώσει βοήθειες. Βαθμός 3.

Αρτούρας Γκουντάιτις: Μακριά από τα συνηθισμένα στάνταρ του, δεν μπόρεσε να τελειώσει φάσεις (αν και αυτός δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά), ενώ και αμυντικά είχε πολλά προβλήματα στα 19 λεπτά που έπαιξε.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 75-52: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις παλιές….. εμφανήσεις

Previous article

Σερέλης: «Όταν κανείς 20 λάθη είναι αδύνατο να κερδίσεις»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.