0

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα το παιχνίδι κρίθηκε από την πολύ κακή μας επιθετική συμπεριφορά. Η προσέγγιση μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Εννοώ το πρώτο δεκάλεπτο ήταν καλό και ήμασταν μπροστά, αλλά στη συνέχεια η άμυνα του Ολυμπιακού μας δημιούργησε πρόβλημα για ακόμα μια φορά. Και στην ουσία παρόλο που δεν δεχθήκαμε πολλούς πόντους σήμερα, δεχθήκαμε πόντους που μας πονέσαν και ήταν στο πλάνο να μην δεχθούμε. Το σκορ είναι 2-1 και πάμε στο ΟΑΚΑ. Εμείς δεν θα αλλάξουμε κάτι. Θέλουμε να επιστρέψουμε στο ΣΕΦ σε 5ο ματς».

Για το αν περιμένει να βγει κάποιος παίκτης που δεν έχει αποδώσει καλά ως τώρα: «Οποιοσδήποτε παίκτης κι αν βγει που δεν έχει παίξει μέχρι τώρα θα είναι κέρδος. Και για τον Παναθηναϊκό και για τον Ολυμπιακό. Εμείς είχαμε στα προηγούμενα ματς, ο Ολυμπιακός σήμερα. Προφανώς σε μια σειρά ψάχνεις κι αυτούς τους παίκτες. Αυτό που προσπαθούμε είναι να μην στηριχτούμε στην επίθεση σε έναν παίκτη. Στο προηγούμενο ο πρώτος σκόρερ είχε 12 πόντους. Πήραμε το ματς από την άμυνα».

Για τα λάθη και τον Λι: «Ο Λι σήμερα ήταν ο καλύτερος μας παίκτης. Άσχετα τα λάθη που έκανε γιατί έπαιξε και 38 λεπτά. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλέψει μπάλες και να πιέσει. Στα προηγούμενα 2 ματς το κάναμε. Σήμερα ο τρόπος ήταν ατομικός, ίσως και από την πίεση του Ολυμπιακού, και όταν έχεις 19 λάθη είναι δύσκολα να κερδίσεις.

Για την κατάσταση των Γκριγκόνις και Πονίτκα: «Ο Γκριγκόνις είναι εντάξει. Για τον Πονίτκα νόμιζα ότι μέχρι την Πέμπτη θα ξεπεράσει και θα παίξει».

Με αιμορραγία σε μύτη και χείλος ο Πονίτκα, τη Δευτέρα οι εξετάσεις

Previous article

Ήταν λίγος για την περίσταση

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.