0

Ο Στέφανος Χίος συνεχίζει τις αποκαλύψεις για τον Γιάννη Αλαφούζο και την παρασκηνιακή του δράση ενώ έκανε αναφορά και στη Θύρα 13.

Ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας «Makeleio.gr» συνεχίζει να ασχολείται με τα όσα έχουν συνταράξει την Ελλάδα τις τελευταίες ώρες. Μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο της συνάντησης με τον Βασίλη Ρουμπέτη, ο οποίος είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας του Χίου, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε εκ νέου στον Γιάννη Αλαφούζο.

 

Ο Στέφανος Χίος έφερε στο φως της δημοσιότητας την συνάντηση που είχε με τον Βασίλη Ρουμπέτη στα γραφεία του «Makeleio.gr».

Ένα νέο βίντεο δημοσιεύτηκε στον χώρο του διαδικτύου, με τον Στέφανο Χίο να δίνει στη δημοσιότητα πλάνα από τη συνάντηση του με τον Βασίλη Ρουμπέτη. Ο εμπλεκόμενος στη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, ζήτησε να μιλήσει τετ-α-τετ με τον γνωστό δημοσιογράφο στα γραφεία του «Makeleio.gr».

Το βίντεο:

 

Βόμβες από Σάρλια: «Γελοίο ότι παίξαμε με Covid – Δε μιλάει κανείς για το χέρι του Άμραμπατ, τα πέναλτι του Βίντα και του Σπόραρ»

Previous article

Υπέγραψε ο Ζέκα (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.