0

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι και τυπικά παίκτης του Παναθηναϊκού, με τον Έλληνα άσο να γίνεται ο τρίτος από την οικογένεια που φοράει την μπλούζα με το «τριφύλλι» μετά τους Θανάση και… Άλεξ.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αποτελεί την πρώτη μεταγραφή των «πράσινων» στην Εργκίν Αταμάν εποχή, με τον Έλληνα άσο να γίνεται ο δεύτερος παίκτης της οικογενείας που θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό σε επίσημο παιχνίδι, αφού τη φανέλα του «τριφυλλιού» έχει φορέσει και ο «βενιαμίν» Άλεξ.

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο πήρε μέρος στην προετοιμασία των «πράσινων» το περσινό καλοκαίρι, με τα 3 αδέρφια πλέον να έχουν φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Πρώτος φυσικά ήταν ο Θανάσης, που αγωνίστηκε με το «τριφύλλι» για δύο σεζόν (2017-19), κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας με τους «πράσινους», πριν επιστρέψει στο ΝΒΑ, αυτή τη φορά για λογαριασμό των Μπακς.

Παναθηναϊκός: Με “τυφώνα” Θανάση παρέσυρε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ! (vids) -  Eurohoops

Δεύτερος ήταν ο Άλεξ Αντετοκούνμπο, που πήρε μέρος στην περσινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού και σε κάποια φιλικά παιχνίδια, βοηθώντας τους «πράσινους» που είχαν απουσίες λόγω Eurobasket.

Ενώ τρίτος θα είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που ανακοινώθηκε και επίσημα από το «τριφύλλι» και για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ιωαννίδης: “Να δώσουμε το… 1.000% με την Ντνίπρο για την πρόκριση”

Previous article

Αντετοκούνμπο: «Στόχοι το πρωτάθλημα και το Final Four, θέλω να είναι συνέχεια γεμάτο το ΟΑΚΑ» (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.