0

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Γάλλος μέσος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κάθε μέρα στην προετοιμασία, προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και μία θέση στο ρόστερ. Από την άλλη, Αϊτόρ και Ζέκα δείχνουν να έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και κινούνται σε γοργούς ρυθμούς.

Ένας από τους μεγάλους άτυχους της περασμένης σεζόν, ο Αλέξις Τρουιγιέ, έχει επανέλθει στο 100% και προσπαθεί να κερδίσει μία θέση στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού, όσο δε γίνεται κάποια μεταγραφική κίνηση κεντρικού μέσου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της «Livesport»:

«Ασφαλώς, ο Τρουιγέ αντιλαμβάνεται ότι ψάχνει την υπέρβαση για να κερδίσει θέση στο ροτέισον του Γιοβάνοβιτς. Απολύτως φυσιολογικά, έχει στο μυαλό του να εκμεταλλευτεί κάθε μέρα, μέχρι να συμπληρωθεί το ρόστερ του. Διότι μετά, το μέλλον του στο Κορωπί δεν προβλέπεται ευοίωνο».

Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και Κάρλος Ζέκα, οι οποίοι αμφότεροι επιστρέφουν από ρήξη χιαστού, δείχνουν να είναι απολύτως έτοιμοι για τη νέα σεζόν, καθώς έχουν ξεκινήσει… φορτσάτοι στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα γράφει η «Sportday»:

«Ο Αϊτόρ και ο Ζέκα έχουν ξεκινήσει φουλ την προετοιμασία, δείχνοντας πως έχουν αφήσει πίσω τους τραυματισμούς τους».

Ο Παναθηναϊκός αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Ελ Γιαμίκ, που οδεύει προς Αλ Ριάντ

Previous article

Ντέρμπι αιωνίων για τον Μπακασέτα βλέπουν στην Τουρκία;;;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.