0

Η πλήρης αλλαγή σκηνικού στην Μπαρτσελόνα, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αποτελεί παρελθόν από τους πρωταθλητές Ισπανίας και τη θέση του να παίρνει ο Ρότζερ Γκριμάου!

Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν και επίσημα την αποχώρηση του Σάρας, παρά τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις των ανθρώπων της ομάδας για συνέχεια της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η απόφαση-έκπληξη της Μπαρτσελόνα πήρε πλέον και επίσημη μορφή, με τον Γιασικεβίτσιους να αποτελεί παρελθόν και τον Γκριμάου να είναι ο αντικαταστάτης του στον πάγκο των Καταλανών για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Μπαρτσελόνα και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τρεις σεζόν.

Ο Σύλλογος ξεκινά ένα νέο έργο στον τομέα του μπάσκετ και έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ρότζερ Γκριμάου , ο οποίος θα είναι προπονητής της Μπάρτσα για τις επόμενες δύο σεζόν, έως τις 30 Ιουνίου 2025.

Ο Γκριμάου, 44 ετών, ήταν προπονητής της Μπάρτσα Ατλέτικ και των τζούνιορς τις δύο τελευταίες σεζόν (2021-23), σημειώνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα και εκπαιδεύοντας παίκτες, ενώ προηγουμένως, από το 2018 έως το 2021, ήταν βοηθός προπονητή της δεύτερης ομάδας στο το LEB Oro και στο LEB Plata. Ως παίκτης, υπερασπίστηκε τη φανέλα της Μπάρτσα για 8 σεζόν (2003-2011) και ήταν ο αρχηγός που σήκωσε την Ευρωλίγκα το 2010.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη της στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τον επαγγελματισμό, τη δέσμευση, την αφοσίωση και τη πάντα θετική και στενή αντιμετώπιση που έδειχνε πάντα σε όλα τα επίπεδα που απαρτίζουν την οικογένεια της Μπάρτσα, και του εύχεται καλή τύχη και επιτεύγματα στο μέλλον. Η Μπάρτσα θα είναι πάντα το σπίτι σου».

 

Μπάσιμο του Ιτούδη για Παπαγιάννη και πρόταση συνεργασίας

Previous article

Παναθηναϊκός – Βιένερ Βικτόρια 4-0: Φιλική τεσσάρα με Γερεμέγεφ στην επιστροφή Αϊτόρ και Ζέκα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.