0

Ο Ζέκα πέρασε αλλαγή στο φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βίνερ Βικτόρια και φόρεσε ξανά τα πράσινα ύστερα από έξι χρόνια.

Ο Ζέκα επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή των πράσινων για τη σεζόν 2023-24, και αγωνίστηκε στο φιλικό με τη Βίνερ Βικτόρια στο πλαίσιο της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πέρασε τον Ζέκα στον αγωνιστικό χώρο στο 56ο λεπτό του αγώνα, με τον 34χρονο διεθνή μέσο να φοράει ξανά τα πράσινα (έστω και σε ανεπίσημο ματς) για πρώτη φορά μετά από 2.130 μέρες.

Συγκεκριμένα από τις 27 Αυγούστου 2017, όταν αγωνίστηκε για τελευταία φορά με το “τριφύλλι” στον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (0-0) πριν πάρει μεταγραφή στην Κοπεγχάγη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όπως ο Αϊτόρ, έτσι κι ο Ζέκα είχε υποστεί ρήξη χιαστού. Ο πρώην αρχηγός της Κοπεγχάγης είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση της άλλοτε ομάδας του με τη Βίμποργκ.

Γιοβάνοβιτς: «Τέτοια παιχνίδια δίνουν ψυχολογική ώθηση σε αυτούς που επιστρέφουν από τραυματισμούς»

Previous article

Ο Αϊτόρ πάτησε ξανά χορτάρι με τα πράσινα μετά από 246 ημέρες

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.