0

Ο Μπερνάρ Ντουάρτε δείχνει μεταμορφωμένος στα έως τώρα φιλικά του Παναθηναϊκού σε μία σεζόν που πρέπει να «βγάλει τα λεφτά» του και να κάνει ό,τι δεν έκανε πέρυσι.

Ο Μπερνάρ Ντουάρτε σκόραρε στο φιλικό του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Παρασκευής. Αυτό συνιστά από μόνο του είδηση για έναν ποδοσφαιριστή που άλλα περίμενε την περασμένη σεζόν ο Γιοβάνοβιτς και άλλα είδε (και δεν είδε). Δύο γκολ σε επίσημα ματς κι ένα το χθεσινό το σύνολο τρία. Δεν τα λες πολλά για έναν ποδοσφαιριστή της αξίας του Βραζιλιάνου.

Ένας μεταμορφωμένος Μπερνάρ

Στα δύο φιλικά που έχουν δώσει οι «πράσινοι» επί αυστριακού εδάφους ο Μπερνάρ έχει δείξει καλά σημάδια. Ναι, αμφότεροι οι αντίπαλοι ήταν χαμηλής δυναμικότητας και δεν έβαλαν δύσκολα στον Παναθηναϊκό, αλλά κρατάμε την εικόνα του Βραζιλιάνου και τη διάθεση που βγάζει.

Μπορεί να είναι ένα από τα πολλά δημοσιογραφικά κλισέ, αλλά ένας ποδοσφαιριστής παίρνει τα πάνω του όταν σκοράρει, ακόμα κι αν το κάνει σε φιλικό. Χθες, Παρασκευή, ο Μπερνάρ το έκανε με ωραία ενέργεια και σουτ, αφού συνεργάστηκε επίσης ωραία με τον Παλάσιος.

Τον έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός

Στο προηγούμενο φιλικό στην Αυστρία ήταν εξίσου καλός, έβγαλε ποιότητα στο παιχνίδι του, έπαιζε με τη μία, ήταν ο ποδοσφαιριστής που θα ήθελε να βλέπει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ηταν ο ποδοσφαιριστής που δεν είδαμε σε μεγάλη διάρκεια πέρυσι.

Ο Βραζιλιάνος που ήταν αργοπορημένος στην άφιξή του στην «πρώτη» και κλήθηκε σε απολογία -την ώρα που κυκλοφορούν τα δημοσιεύματα για την Ατλέτικο Μινέιρο– δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο, δεν είναι υπερβολή να πούμε πως βγάζει το πραγματικό του. Οκ, χρειάζεται μέτρο στην κριτική και τα σχόλια, δεν έγινε ξάφνου ο σούπερ ντούπερ Μπερνάρ, αλλά τα έως τώρα δείγματα δικαίως γεμίζουν χαμόγελα ενόψει μίας απαιτητικής χρονιάς.

Ο Τζούρισιτς θα του βάλει δύσκολα

Αυτό που σίγουρα δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε είναι το γεγονός πως την ποιότητα και τις επαφές του Βραζιλιάνου ίσως να μην τις έχει κανένας αυτή τη στιγμή στο «πράσινο» ρόστερ και σίγουρα λίγοι την έχουν στο πρωτάθλημα.

Εφέτος με τον ανταγωνισμό να μεγαλώνει, η άφιξη του Τζούρισιτς θα βάλει την πρίζα τον Μπερνάρ, πρέπει να βελτιωθεί και να «βγάλει τα λεφτά» του. Το έχει ανάγκη ο ίδιος μα πάνω απ’ όλα το έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός, να πάρει βοήθειες και να γίνει ο «μαέστρος» της ομάδας.

 

Νικολογιάννης: Έδειξε πράγματα που βλέπουμε στις προπονήσεις ο Παναθηναϊκός – Καλά στοιχεία ο Φικάι

Previous article

Απίστευτο: Ο Μητσικώστας υποδύεται τον Γιαννακόπουλο! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.