0

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα αυτη την στιγμή στην ομάδα είναι η υπόθεση του Γιώργου Παπαγιάννη.

Όπως είναι γνωστό, ο Έλληνας ψηλός, βρίσκεται στην Αμερική για να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης αλλα και για να δοκιμαστεί από κάποιες ομάδες του ΝΒΑ. Επιπροσθέτως, εκτός από το ενδιαφέρον που υπάρχει γι’ αυτον από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, και… εντός Ευρώπης αρκετές ομάδες του έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας. Έτσι, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η περίπτωση της ανανέωσης της συνεργασίας του Παπαγιάννη με τον Εξάστερο αρχίζει να δυσκολεύει.

Βέβαια, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι προετοιμασμένοι και γι’ αυτο το σενάριο, καθώς έχουν κάνει ήδη… προεργασία για τον αντικαταστάτη του Έλληνα ψηλού. Ποιος θα είναι αυτός;

Φαβορί και στην πρώτη θέση της λίστας του «τριφυλλιού» είναι ο μέχρι πρότεινος παίκτης τον Νιου Όρλεανς Πέλικας, Γουίλι Ερναγκόμεθ. Με τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον αθλητή ώστε να δουν τις προθέσεις του και σε περίπτωση που δεν βρεί κάτι που να τον ικανοποιεί στο ΝΒΑ η πρόταση που θα του κατατεθεί θα είναι το λιγότερο… δελεαστική.

Ο Μίσιτς πάει Ολκαχόμα και όχι…Παναθηναϊκό

Previous article

Level up σε δημιουργία και αποτελεσματικότητα – Ο ρόλος «κλειδί» του Κλάινχαϊσλερ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.