0

Ανίκητος και στην Αυστρία ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος πήρε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του φέτος, τερματίζοντας μπροστά από τον Λεκλέρ και τον Πέρεζ.

Η ανωτερότητα της Red Bull και η οδηγική ικανότητα του Μαξ Φερστάπεν έχουν φτιάξει έναν συνδυασμό που είναι αδύνατον να χάσει!

Ο Ολλανδός οδηγός πέτυχε τη 42η νίκη της καριέρας του στη Formula 1 με την οποία ξεπέρασε τον θρυλικό Αϊρτον Σένα, ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση της λίστας με τους πολυνίκες οδηγούς και προελαύνει χωρίς καμιά ανησυχία πως την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος, παρότι απομένουν ακόμα 12 Γκραν Πρι.
Πίσω του τερμάτισε ο Σαρλς Λεκλέρ με τη Ferrari (δεύτερη φορά φέτος σε βάθρο), σε μια διαφορά που τον κολακεύει, καθώς ο Φερστάπεν σε μια επίδειξη δύναμης, αλλά και αλαζονείας, ρίσκαρε να κάνει πιτ στοπ για να βάλει τη μαλακή γόμα ελαστικών, ώστε να πάρει και τον βαθμό του ταχύτερου γύρου (όπως κι έκανε).

Ο Σέρχιο Πέρες επανήλθε με τη σειρά του στο βάθρο μετά το Μαϊάμι, επικρατώντας σε μια επική μάχη του Σάινθ, ενώ ακολούθησαν οι Νόρις, Αλόνσο και δύο Mercedes των Χάμιλτον και Ράσελ.

 

Πρώτο διπλό με Τζούρισιτς και «μάθημα» από Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό (Vids)

Previous article

Μπερνάρ: «Όποιος εφησυχάζει, θα χάνει τη θέση από τον καινούριο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.