0

Ο Ντομινίκ Ουίλκινς μίλησε στην εκπομπή «Undrafted», αναφέροντας το… παρασκήνιο της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό που προκάλεσε πάταγο σε όλον τον κόσμο, τονίζοντας ότι ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής του.

«Εκείνη την εποχή έπαιζα στη Βοστώνη και σε τελική ανάλυση δεν ήμουν πολύ χαρούμενος. Κι έτσι ο ατζέντης μου είπε ότι μίλησε με έναν ιδιοκτήτη στην Ελλάδα και θα ήθελε πολύ να τον επισκεφτείς εκεί και εγώ είμαι σε φάση «γιατί όχι».

Έτσι, πήγα για μια επίσκεψη ξεναγήθηκα στην πόλη, ξεναγήθηκα στην ομάδα του και είπα «αυτή είναι μια ωραία κατάσταση». Μου έκανε μια πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ και έτσι πήγα εκεί και ήταν από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής μου.

Πέρασα απίστευτα και κερδίσαμε το ευρωπαϊκό», ανέφερε ο κορυφαίος Αμερικανός που αγωνίστηκε ποτέ στην Ευρώπη για την απόφασή του να παίξει με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Εμφαση στη τακτική και… στα πλάγια άουτ!

Previous article

Μήτογλου και Παναθηναϊκός θα κάνουν μαζί… επανεκκίνηση

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.