0

Μεταγραφή που προκαλεί ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων του έφερε εις πέρας ο Παναθηναϊκός, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής (7/7) ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόνι Βιλένα!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει ένα πολύ ισχυρό «όπλο» στη μεσαία γραμμή της ομάδας του. Όσοι ήταν απαισιόδοξοι εν όψει Ντνίπρο, τώρα μπορούν να αισθάνονται τουλάχιστον ανακουφισμένοι. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να φανούν στο χορτάρι.

Σε συνδυασμό με την απόκτηση του Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο φιλικό κόντρα στην Πετρόλουλ, καθώς και την επιστροφή του Αϊτόρ, το κλαμπ αναβαθμίζεται αρκετά από τη μέση και μπροστά. Κι ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν παίκτες όπως ο Μπερνάρ, ο Σεμπαστιάν Παλάσιος κι ο Ντάνιελ Μαντσίνι που στην καλή τους μέρα, ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο.

Η γενική εικόνα που πρέπει (και πάλι) να κρατούν οι φίλοι των «πρασίνων» είναι η επιστροφή στην κανονικότητα. Κατάκτηση Κυπέλλου, διεκδίκηση πρωταθλήματος μέχρι το τέλος, επιστροφή στο Champions League, μεταγραφική ενίσχυση επιπέδου Παναθηναϊκού. Μελανό σημείο οι τσουχτερές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας, εν μέσω μεγάλης ακρίβειας. Οι οπαδοί, πάντως, ελπίζουν ότι η ομάδα τους θα είναι όλα τα… λεφτά.

Ο Τόνι Βιλένα εν δράσει:

 

Σκέψεις για Πάνγκος στον Παναθηναϊκό!

Previous article

Γενέθλια στην Αυστρία για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.