0

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει ροή πλάνου και ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Ντίπρο με πλήρες ρόστερ

Με τον δανεισμό του Τιν Γεντβάι έκλεισε ακόμη μία εκκρεμότητα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν προβλέπεται να κάνει άλλη μεταγραφή μέχρι τα ματς κόντρα στην Ντνίπρο.

Το κλαμπ συνεχίζει τη διαχρονική παράδοση που το θέλει να συνεργάζεται με διεθνείς Κροάτες (βλ. Αλιόσα Ασάνοβιτς, Γκόραν Βλάοβιτς, Ντάνιελ Σάριτς, Σίλβιο Μάριτς, Ρόμπερτ Γιάρνι κ.λπ.).

Ο Τιν Γεντβάι γνωρίζει πολύ καλά τι εστί Παναθηναϊκός και, κυρίως, ποιοι είναι οι στόχοι του.

Κατά την άφιξή του είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο ταξίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πρέπει να είναι πρώτος στο πρωτάθλημα και να παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ξέρω τους Σέρβους παίκτες, κάποιους που έπαιξαν στην Κροατία. Με κάποιους μίλησα και προσωπικά. Γνωρίζω την ομάδα και τον προπονητή, ξέρω τι περιμένουν από μένα και όλη την ομάδα. Θα δώσουμε όλοι μας τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Συνεπώς, με Μπαρτ Σένκεφελντ, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Τιν Γεντβάι, ο Παναθηναϊκός καλύπτεται πλήρως στα στόπερ, έπειτα από την αποχώρηση των Ζβόνιμιρ Σάρλια και Αχιλλέα Πούγγουρα. Τώρα θα περιμένει την έκβαση της σειράς με την Νντίπρο και σε περίπτωση πρόκρισης, θα αναζητήσει «εξάρι» και δεξιό μπακ με υψηλότερα κασέ. Πάντως οι μέχρι στιγμής μεταγραφικές κινήσεις έχουν αναμφίβολα θετικό πρόσημο.

Πρόσωπο-κλειδί είναι ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Ο νέος τεχνικός διευθυντής, χάρη στον οποίον όλα κυλούν γρηγορότερα και οργανωμένα. Ήταν γνωστό ότι διαθέτει δυνατή ατζέντα και πολύτιμη εμπειρία.

Καταρχήν θα πρέπει να καρπωθεί την τεράστια επιτυχία της απόκτησης του Τόνι Βιλένα. Γενικώς στην κεντρική Ευρώπη έχει ισχυρά κονέ, όπως είχε αποδείξει και με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς στην ΑΕΚ. Και, βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι είναι ο άνθρωπος που έφερε στην ίδια ομάδα τον Ματίας Αλμέιδα.

Αν μη τι άλλο, ο Παπαδημητρίου φανέρωσε ότι έχει αντανακλαστικά, καλή ατζέντα και ετοιμότητα στο plan B. Τετάρτη χάλασε του Γιάκουμπ Μπράμπετς, Παρασκευή ήρθε στόπερ και, μάλιστα, πολύ καλός. Όλα κινούνται σωστά.

Δεν είναι όπως πέρυσι που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πάλευε μόνος του και όταν χάλαγε μία περίπτωση έπρεπε να περάσει σεβαστό διάστημα για να επιτευχθεί συμφωνία με κάποια άλλη.

Ο Παπαδημητρίου έχει ροή πλάνου και ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Ντίπρο με πλήρες ρόστερ. Μεγάλη η διαφορά σε σχέση με τα προκριματικά του 2022 απέναντι στη Σλάβια Πράγας. Οι «πράσινοι» έχουν πολλές πιθανότητες πρόκρισης στη σειρά της χρονιάς.

 

Αυτά είδαμε από τον Παναθηναϊκό

Previous article

Κάιλ Γκάι: Από το αμερικανικό football στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό (Vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.