0

Οι «πράσινοι» το φετινό καλοκαίρι ενισχύονται σημαντικά, σε αρκετές θέσεις, με παίκτες ποιότητας, ώστε να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη που… φυσικά προηγείται τόσο χρονικά όσο και στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς!

Τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ντίπρο, πλησιάζουν. O στόχος είναι το «τριφύλλι» στα φετινά προκριματικά να παρουσιαστεί περισσότερο ανταγωνιστικό σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Οι απαιτήσεις είναι λογικό να αυξάνονται, αφού φέτος η ομάδα θα συμμετέχει στα προκριματικά του Champions League και είναι… μοναδική ευκαιρία για συμμετοχή σε Ευρωπαϊκούς ομίλους.

Ο Παναθηναϊκός, μέχρι στιγμής, έχει πραγματοποιήσει 5 προσθήκες. Με την μεταγραφή του Ολλανδού Τόνι Βιλένα να κάνει την μεγαλύτερη «αίσθηση», διότι πρόκειται για έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας και ποιότητας.

Τα στατιστικά και η ποιότητα του Ολλανδού, δείχνουν πως πρόκειται για μια τεράστια κίνηση για το ”Τριφύλλι”, εν όψει της νέας σεζόν. Ο 28χρονος μέσος είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξάρι, όσο και ως οκτάρι, με τη θέση που έχει παίξει περισσότερο στην πλούσια καριέρα του να είναι αυτή του κεντρικού χαφ. Ενδεικτικά, σε 410 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο, έχει μετρήσει 63 γκολ και 44 ασίστ, έχοντας ρόλο τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στην οργάνωση του παιχνιδιού στις ομάδες όπου έχει αγωνιστεί.

Οι Ολλανδοί, που πέρασαν από τον Παναθηναϊκό.

ΟΝΟΜΑ ΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΕΡΜΑΤΑ ΣΕΖΟΝ
Τσου Λα Λιγκ Μεσοεπιθετικός 46 4 1982-1984
Νόρτιν Βόουτερ Μεσοεπιθετικός 21 1 2004-2006
Νίκι Κάιπερ Αμυντικός 9 2012-2013
Νταβίντ Μέντες Μέσος 45 2013-2016
Ουασίμ Μπούι Μέσος 13 2014-2015
Μπαρτ Σένκεφελντ Αμυντικός 105 4 2019- σήμερα
Τόνι Βιλένα Μέσος 2023 –

Ο Παναθηναϊκός μιλάει με τον Ντονάτας Μοτιεγιούνας (Vid)

Previous article

Χαμός με την ονοματολογία στον Παναθηναϊκό – Τα δεδομένα για Μοτιεγιούνας, Ντόρσεϊ, Χεζόνια και Ερνανγκόμεθ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.