0

Για τον Τιν Γεντβάι υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ αλλά και από ομάδες του ελληνικού Big-4, με τον Παναθηναϊκό να προλαβαίνει στο… τσακ.

Ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του τον Τιν Γεντβάι, σε μία ποιοτική ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής με την προσθήκη του 27χρονου διεθνή Κροάτη στο ρόστερ του. Οι «πράσινοι» αναζητούσαν αρκετό καιρό και σχεδόν… παντού έναν παίκτη που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στην άμυνα.

Ο Γεντβάι ήταν απ’ την αρχή σε μία λίστα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων, όπως φυσικά κι ο Μπράμπετς, εξού κι η πρόταση στον Αρη. Οταν όμως οι Θεσσαλονικείς είπαν οριστικά «όχι» στον Παναθηναϊκό, τότε το «τριφύλλι» έκανε ακόμα πιο δυναμικό μπάσιμο για να εντάξει στο ρόστερ του τον Κροάτη και πρόλαβε τον επαναπατρισμό του και την επιστροφή του στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Μία επιστροφή που ήταν πολύ κοντά κι ουσιαστικά άλλαξε στο… παρά πέντε κι αφού οι «πράσινοι» έκαναν… all-in για να κάνουν δικό τους τον διεθνή Κροάτη αμυντικό. Ο τελευταίος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε προταθεί και σε άλλες ομάδες του big 4, μία εκ των οποίων κοίταζε «ζεστά» την περίπτωσή του, χωρίς όμως να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.

Εντέλει, ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με την ομάδα του, αλλά και τον ίδιο τον παίκτη, δίνοντάς του ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο και κατάφερε να τον ντύσει στα πράσινα αναβαθμίζοντας κατά πολύ την αμυντική γραμμή του. Παράλληλα με την απόκτηση του Γεντβάι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να έχει στο μυαλό του πως έχει άλλη μία λύση στα υπ’ όψιν του για το δεξί άκρο της άμυνας. Όχι πως δεν θα αποκτηθεί δεξιός μπακ, αλλά δεν αποκλείεται η μεταγραφή αυτή πλέον να πάει ακόμα πιο πίσω για τους «πράσινους».

 

Με τον κόσμο του στο Κόζιτσε ο Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με Ντνίπρο!

Previous article

Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2023-24

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.