0

Ο Παναθηναϊκός με το δανεισμό που κατάφερε για τον Γεντβάι έκανε άπαντες να ξεχάσουν τον Μπράμπετς!

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του τρίτου στόπερ που μπορεί να παίζει και βασικός, ο Παναθηναϊκός έκλεισε έναν πρώτο κύκλο προσθέσεων και ενίσχυσης του ρόστερ.

Τώρα το μυαλό πάει στην Ντνίπρο και μετά βλέπουμε για το ποιοι άλλοι θα έρθουν αλλά και ποιοι ίσως φύγουν. Στο φευγιό υπάρχουν what if για τουλάχιστον δύο καλά ονόματα. Θα τα δούμε όλα στο μέλλον.

Τονίστηκε επανειλημμένα κατά πόσο έχασε ο Παναθηναϊκός στο επικοινωνιακό κομμάτι με την περίπτωση του Μπράμπετς αλλά κυρίως με όσα έγιναν. Το όχι του Άρη και του Καρυπίδη αν μη τι άλλο πλήγωσαν το γόητρο των «πρασίνων».

Εδώ όμως αξίζει να σημειωθεί και κάτι άλλο. Με την κίνηση της απόκτησης του Γεντβάι, ο Παναθηναϊκός έδειξε αντανακλαστικά. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου το πιστώνεται αυτό, πέρυσι για να πούμε και του στραβού το δίκιο, αυτό δε θα συνέβαινε λογικά.

Με το που στράβωσε δηλαδή η περίπτωση του Τσέχου αμυντικού του Άρη, οι «πράσινοι» μέσα σε 1-2 ημέρες έφεραν το θέμα του Γεντβάι στα μέτρα τους και ο παίκτης ταξίδεψε τσακ μπαμ στην Αθήνα.

Ήταν φανερό πως η υπόθεση του Κροάτη στόπερ που αποκτήθηκε ως δανεικός από την Λοκομοτίβ Μόσχας δουλευόταν παράλληλα με αυτή του Μπράμπετς.

Είναι καλός παίκτης άλλωστε ο Κροάτης με πολλές συμμετοχές στην εθνική και παρουσία στο Μουντιάλ του 2018.

Δεν είχε την πορεία που πολλοί περίμεναν αλλά ο Παναθηναϊκός κάνει δεδομένα upgrade στη θέση του κεντρικού αμυντικού έστω δανεικός. Λέγεται εξάλλου πως η οψιόν δεν είναι μεγάλη, δεν ξεπερνά το 1,5 εκατομμύρια.

Εκεί έκλεισε μανατζερικά το μεγάλο ταλέντο του Παναθηναϊκού

Previous article

Τέλος τα σενάρια για Μοτεγιούνας, ανανεώνει με Μονακό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.