0

Η αλλαγή στην προσέγγιση των ανανεώσεων και οι επαφές που θα ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός από τον Σεπτέμβριο κι έπειτα με τους παίκτες που θέλει να “δέσει” και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των μεταγραφών του φετινού καλοκαιριού με την απόκτηση του Τιν Γεντβάι και για ένα μικρό διάστημα θα πατήσει “φρένο”, προκειμένου όλος ο οργανισμός να επικεντρωθεί στα δύο κομβικά παιχνίδια με την Ντνίπρο για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Την ίδια ώρα βεβαίως το “frond office” των “πράσινων”, ήτοι ο Γιάννης Παπαδημητρίου και το υπόλοιπο τιμ θα συνεχίζουν “αθόρυβα” τη δουλειά τους για να προετοιμάσουν το έδαφος για τις επόμενες κινήσεις του “τριφυλλιού”, δηλαδή τη μεταγραφή ενός ακόμη στόπερ, ενός δεξιού μπακ που θα έχει τη προοπτική να γίνει βασικός και υπό προϋποθέσεις (πιο βαθιά στον Αύγουστο) ενός “6αριού”.

Από εκεί και πέρα, στα… προσεχώς του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού υπάρχει και το πλάνο των επόμενων ανανεώσεων και δη των παικτών των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται σε ένα χρόνο (30 Ιουνίου 2024).

Η συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνει 8 ποδοσφαιριστές, τους Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Γιούρι Λοντίγκιν, Χόρντουρ Μάγκνουσον, Μπερνάρ Ντουάρτε, Γιάννη Κώτσιρα, Χουάνκαρ, Σεμπαστιάν Παλάσιος και Κρίστιαν Γκάνεα, συν τον Αργύρη Καμπετσή, ο οποίος δεν υπολογίζεται και θα γίνει προσπάθεια να βρει ομάδα για να αποχωρήσει κατά τη διάρκεια του εφετινού καλοκαιριού.

Στο “τριφύλλι” έχουν συγκεκριμένες σκέψεις και πολιτική πάνω στο θέμα των ανανεώσεων, η οποία θα “επικοινωνηθεί” εν ευθέτω χρόνο προς όλους τους παίκτες.

Η βασική διαφοροποίηση σε σχέση με το παρελθόν, είναι το γεγονός πως οι “πράσινοι” θα επιδιώξουν να βάλουν την όλη διαδικασία σε μία σειρά από πολύ πιο νωρίς. Πριν δηλαδή φτάσουν στο τέλος του 2023 και μπουν οι παίκτες στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου τους.

Ξεκινώντας ουσιαστικά απ’ τον Σεπτέμβριο τις συζητήσεις με τους παίκτες που θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ της ομάδας. Όταν δηλαδή θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως η σειρά των καλοκαιρινών προκριματικών και έχει σχηματοποιηθεί -με το “κλείσιμο” του μεταγραφικού “παραθύρου”- το ρόστερ της σεζόν 2023/24.

Κοινώς ο Παναθηναϊκός δεν θα μπει στη διαδικασία να περιμένει πλέον για να φτάσει Απρίλιος ή Μάιος για να ξεκινήσει επαφές ανανέωσης συμβολαίων, αλλά τους παίκτες που θα κριθούν ως υπέρ-απαραίτητοι για την αγωνιστική συνέχεια του πρότζεκτ θα επιχειρήσει να τους “δέσει” μέσα στο φθινόπωρο. Έχοντας ακολούθως μία πολύ καθαρή εικόνα για το πώς θα πορευτεί στην αγορά…

 

Πρόβα τζενεράλε με Ράγιο Βαγιεκάνο ενόψει Ντνίπρο – Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Previous article

Κάιλ Γκάι: Ένας αυθεντικός σκόρερ και οι απαντήσεις που πρέπει να δώσει (video-ανάλυση)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.