0

Το ESPN προτείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ασχοληθεί με τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού, εφόσον δεν ευοδωθεί η διαπραγμάτευση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Ράνταλ Κόλο Μουανί.

Η πρόοδος που έχει σημειώσει ο Φώτης Ιωαννίδης τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι πολύ μεγάλη. Καταγράφηκε με την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκού με αυξημένες αποδοχές, αλλά και με την ενασχόληση ξένων μέσων ενημέρωσης μαζί του.

Η ισπανική έκδοση του ESPN ασχολήθηκε με τον Ιωαννίδη σε ένα μεγάλο αφιέρωμα που δημοσίευσε. Με το αντικείμενο του άρθρου να αφορά τους κορυφαίους επιθετικούς που προσπαθούν να αποκτήσουν τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά clubs.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις στην κάθε υπόθεση και κατόπιν, προτείνει δύο εναλλακτικές. Μία ακριβή και μία πιο προσιτή. Σε αυτό το σημείο της ιστορίας, εμπλέκεται ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο διεθνής στράικερ αποτελεί κατά τον συντάκτη, τη δεύτερη αντιπρόταση για τον Ράνταλ Κόλο Μουανί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Τον οποίο επιχειρεί να αγοράσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανεπιτυχώς μέχρι σήμερα.

Ο Φολαρίν Μπαλογκούν της Άρσεναλ παρουσιάζεται ως η πρώτη εναλλακτική για τον Κόλο Μουανί, αλλά κοστίζει επίσης πολλά χρήματα. Αντίθετα, το αντίτιμο που θα χρειάζονταν οι «κόκκινοι διάβολοι» για την αγορά των δικαιωμάτων του Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό, θα ήταν πολύ μικρότερο.

Το κομμάτι του κειμένου που περιγράψει τον Ιωαννίδη, αναφέρει: «Παρότι δεν έχει τόσο ευρεία γκάμα κινήσεων όσο ο Μουανί, ο 22χρονος επιθετικός ήταν κομβικός στο να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στην καλύτερη επίδοση του στο πρωτάθλημα εδώ και εφτά χρόνια. Είναι ικανός στις ντρίμπλες, σκόραρε εφτά γκολ και μοίρασε δύο ασίστ, ενώ πρόσφερε τόσο ως βασικός, όσο και ερχόμενος από τον πάγκο».

Πηγή: Sportal.gr

Κάνει μπαμ ότι ο Παναθηναϊκός θέλει 6άρι

Previous article

To «γιατί» των αποφάσεων Γιοβάνοβιτς με Αϊτόρ, Τσέριν και Ζέκα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.