0

Δημοσιογράφος της Mundo Deportivo ανάβει φωτιές λίγη ώρα μετά τη δήλωση Μίροτιτς ότι δεν θα παίξει στη Σερβία, τονίζοντας πως ο 29χρονος θα συνεχίσει την καριέρα του σε Μονακό, Μιλάνο ή Παναθηναϊκό!

Όπως ήταν λογικό, η δήλωση του Νίκολα Μίροτιτς, ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σερβία και στην Παρτίζαν, έχει σημάνει συναγερμό στην Ευρωλίγκα. Ο Μαυροβούνιος, με μήνυμά του νωρίτερα στο Instagram ευχαρίστησε την Παρτίζαν για το ενδιαφέρον, όμως ξεκαθάρισε ότι δεν θα παίξει στη Σερβία όπως θα ήθελε, καθώς, μετά από όσα έχουν συμβεί, το καλύτερο θεωρεί πως για τον ίδιο και την οικογένειά του είναι να παίξει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα! Το μεγάλο ερώτημα, λοιπόν, πλέον είναι το «πού»!

Για τον Μαυροβούνιο πάουερ φόργουορντ, θυμίζουμε, εδώ και μήνες φημολογείται ότι η Μονακό τον έχει προσεγγίσει, δίνοντάς του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Στην αρχή του καλοκαιριού παρουσιάστηκε ως «κλεισμένος» από την Αρμάνι Μιλάνο και στη συνέχεια στο κόλπο μπήκαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, με τον παίκτη, ωστόσο, να μην εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα. Τις τελευταίες ημέρες, πάντως και με όσα συνέβαιναν στη Σερβία, με τις απειλές προς τον Μίροτιτς και την οικογένειά του, ισπανικά δημοσιεύματα -κυρίως της Mundo Deportivo– ανέφεραν πως ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα νέα δεδομένα, προκειμένου να τον πείσει και να τον ντύσει στα πράσινα. Κάτι, βέβαια, που δεν επιβεβαιώνεται από το «τριφύλλι».

Πριν από λίγο, όμως, ο έγκυρος δημοσιογράφος της Mundo Deportivo, Σέρχι Σολέ, άναψε φωτιές στο Twitter, καθώς λίγο πολύ αναφέρει πως οι επιλογές για τον Μίροτιτς είναι τρεις: Η Μονακό, η Αρμάνι Μιλάνο και ο Παναθηναϊκός! Συγκεκριμένα, γράφει και αναρωτιέται: «Ο Μίροτιτς δεν θα παίξει στη Σερβία για να αποφύγει τον πόλεμο ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα. Παναθηναϊκός, Μονακό ή Μιλάνο;».

Εξάλλου, ο δημοσιογράφος Ζεράρ Σολέ έγραψε: «Άλλη μια ανατροπή στο μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς. Ούτε Ερυθρός Αστέρας ούτε Παρτιζάν. Ο Γιαννακόπουλος καλεί ήδη».

 

GP Ουγγαρίας: Μαγικός Χάμιλτον πήρε την pole position, στα τρία χιλιοστά ο Φερστάπεν

Previous article

Για αυτό τον λόγο δεν έπαιξε ο Βέρμπιτς στο τελευταίο φιλικό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.