0

Αιγυπτιακά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να προσθέσει και τέταρτο αριστερό μπακ στο ρόστερ του. Μόνο που η φημολογία για τον αμυντικό της Ζάμαλεκ έχει συγκεκριμένη προέλευση…

Για τέταρτο αριστερό μπακ κινήθηκε ο Παναθηναϊκός, εφόσον ευσταθούν οι πληροφορίες από την Αίγυπτο! Διότι οι αιγυπτιακές ιστοσελίδες υποστηρίζουν πως η Ζάμαλεκ δέχτηκε πρόταση για τον Αχμέντ Φατούχ!

«Πηγή» από το εσωτερικό της ομάδας υποστήριξε πως η προσφορά του Τριφυλλιού εστάλη στη διάρκεια της εβδομάδας και τέθηκε υπόψη της διοίκησης και του 25χρονου αμυντικού.

Η είδηση πήρε πολύ μεγάλη έκταση στον Τύπο της Αιγύπτου, αφού ο Φατούχ είναι ο βασικός αριστερός μπακ της Ζάμαλεκ και συμπεριλαμβάνεται σταθερά στις κλήσεις της Εθνικής, έχοντας φορέσει 22 φορές το εθνόσημο.

Ο Φατούχ έχει συμβόλαιο με τη Ζάμαλεκ μέχρι τον Ιούνιο του 2025, όμως διεξάγεται συζήτηση για την πρόωρη επέκταση του. Με τον Αιγύπτιο άσο αυτές τις μέρες να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του και να περιμένει τα νεότερα.

Μάλιστα, ακριβώς αυτή η διαπραγμάτευση ενδέχεται να είναι η αιτία των φημών. Ίσως το περιβάλλον του Φατούχ να επιδιώκει την πιο συμφέρουσα συμφωνία και διακινεί τη φημολογία για πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Από το Γραφείο Τύπου της Ζάμαλεκ διαψεύστηκε ότι υπάρχει πρόταση ή οτιδήποτε άλλο από το εξωτερικό για τον Φατούχ. Η επίσημη ενημέρωση ανέφερε πως σύντομα θα επισημοποιηθεί η ανανέωση του συμβολαίου του 25χρονου αριστερού μπακ.

Ο Φατούχ έχει 129 συμμετοχές με τη Ζάμαλεκ, έχοντας σκοράρει 5 γκολ και έχει μοιράσει 11 ασίστ. Εκ των πραγμάτων, μάλλον θα συνεχίσει στην Αίγυπτο, αφού το σενάριο με το Τριφύλλι δεν έχει καμία βάση.

Στο ρόστερ των «πράσινων» ανήκουν ήδη τρεις αριστεροί μπακ: οι Χουάνκαρ, Φίλιπ Μλαντένοβιτς και ο Κρίστι Γκάνεα, ο οποίος θα αποθεραπευτεί στο προσεχές χρονικό διάστημα. Δεν θα είχε καμία λογική να προστεθεί και τέταρτος στο ρόστερ, με μία μεταγραφή που θα κόστιζε πολλά χρήματα.

 

“Μπαμ” στην Euroleague: Ο Μίροτιτς ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί σε σερβική ομάδα – Που πηγαίνει;;

Previous article

GP Ουγγαρίας: Μαγικός Χάμιλτον πήρε την pole position, στα τρία χιλιοστά ο Φερστάπεν

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.