0

Δικαιώθηκε από την έφεση που κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τα όσα δήλωσε για το ματς της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό τον Νοέμβριο.

Ο «ηγέτης» του Ολυμπιακού μετά το 1-1 της Λεωφόρου τον περασμένο Νοέμβριο είχε επιτεθεί στον διαιτητή του αγώνα, Γιάκομπ Κέλετ αλλά και στην ΕΠΟ, λέγοντας πως ήταν «στημένος διαιτητής, στημένη Ομοσπονδία στην οποία λειτουργεί το παρακράτος και το οργανωμένο έγκλημα».

Η πειθαρική επιτροπή της ΕΠΟ τον είχε τιμωρήσει με 20.000 ευρώ πρόστιμο, αλλά δικαιωμένος από την έφεση, η ποινή του έπεσε στην μισή.

Αναλυτικά η απόφαση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την εξής απόφαση.

Δέχεται τυπικά κι εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση του Ευάγγελου Μαρινάκη, Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά της υπ’ αριθμ. 466/2023 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όπως αυτή διορθώθηκε με την υπ’ αριθμ. 506/2023 απόφαση της ίδιας Επιτροπής.

Μεταρρυθμίζει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και επιβάλλει στον Ευάγγελο Μαρινάκη χρηματική ποινή ύψους 10.000 ευρώ.

(δημόσιες δυσμενείς κρίσεις – δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων, με δηλώσεις στις 06.11.2022 μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Super League)

Προπονήθηκε στο Κόζιτσε ο Παναθηναϊκός (Vid)

Previous article

Απίστευτο χιουμοριστικό βίντεο της ΠΑΕ για το ματς με τη Ντνίπρο! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.