0

Όλο το παρασκηνιακό ρεπορτάζ για όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα των agents, με επίκεντρο τις δύο ανοιχτές μεταγραφικές υποθέσεις και τις γαλλικές κεραίες του τεχνικού διευθυντή των «πρασίνων».

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων (ευρωπαϊκών) αγώνων της νέας σεζόν και την πρώτη μάχη για την Ντνίπρο στο β΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, παραμένουν στο μεταγραφικό…κάδρο δύο ακόμα κινήσεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει στην εγχώρια και διεθνή πιάτσα των ατζέντηδων, οι προσθήκες ενός ακόμα στόπερ (έπειτα απ΄ την τελευταία άφιξη του new entry, Τιν Γεντβάι) κι ενός δεξιού μπακ, εξακολουθούν να τρώνε εργατοώρες από το μεταγραφικό επιτελείο των «πρασίνων».

Κι ας πέφτει τη δεδομένη χρονική στιγμή όλο το βάρος στα δύο κρίσιμα παιχνίδια με την Ντνίπρο.

Παρεμπιπτόντως, ο τεχνικός διευθυντής του κλαμπ, Γιάννης Παπαδημητρίου, εκτός από την Ισπανία και την Ιταλία που είναι δύο χώρες στις οποίες τρέφει ξεχωριστή αδυναμία, παραδοσιακά αρέσκεται να πραγματοποιεί focus και σε παίκτες που αγωνίζονται στη Γαλλία.

Και μέχρι και σήμερα, κανένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού δεν είναι…by France.

Παίζει αυτό να συμβεί με τον επόμενο στόπερ που θα πάρει «φύλλο πορείας» για το Κορωπί, ή ενδεχομένως τον δεξιό μπακ;

Ο χρόνος, θα δείξει.

Αλαφούζος στην Daily Mail: «Θα τριπλασιαστούν τα έσοδα μας αν μπούμε ομίλους» – Τι είπε για την υπόθεση με τα στημένα ματς

Previous article

Το γκολ του Σπόραρ για το 0-1 (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.