0

Ο Τιν Γεντβάι μπήκε ξαφνικά στο ματς με την Ντνίπρο, λόγω του τραυματισμού του Μπαρτ Σένκεφελντ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αναφέρεται στην πρώτη επίσημη εικόνα του.

Δεν ήταν ο πρώτος, σίγουρα δεν θα είναι κι ο τελευταίος. Ο λόγος για τον Τιν Γεντβάι, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του σε επίσημο ματς με τον Παναθηναϊκό χωρίς να έχει παίξει σε κάποιο φιλικό και χωρίς να κάνει καν ένα σωστό ζέσταμα.

Ο Κροάτης στόπερ μπήκε εσπευσμένα στο παιχνίδι στη Σλοβακία με αντίπαλο την Ντνίπρο λόγω του τραυματισμού του Μπαρτ Σένκεφελντ κι έδειξε σαν έτοιμος από καιρό. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν πραγματοποίησε κάποια μεγάλη εμφάνιση, καθώς, εν γένει, η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν απειλήθηκε ουσιαστικά απ’ την επίθεση των Ουκρανών, αλλά, απ’ την άλλη, ούτε λάθη έκανε, ενώ προσπάθησε να έχει επικοινωνία με τους συμπαίκτες του και να βοηθήσει κι αυτός στην επιθετική ανάπτυξη του «τριφυλλιού», κάτι το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι για έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει ούτε δέκα μέρες στην Ελλάδα.

Η εμφάνιση και κυρίως η ετοιμότητα του Γεντβάι ήταν αυτές που προκάλεσαν ικανοποίηση στο τεχνικό τιμ των «πρασίνων» και μάλιστα έγιναν ο λόγος ώστε ο Κροάτης να δεχτεί τα συγχαρητήρια όλων στον Παναθηναϊκό με τη λήξη της αναμέτρησης.

Με την εμφάνισή του έδειξε τον λόγο για τον οποίον αποκτήθηκε και γιατί θεωρείται ένας στόπερ που δεν ήρθε απλώς να πλαισιώσει το δίδυμο των Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, αλλά για να γίνει αυτός βασικός, έχοντας δίπλα του έναν εκ των δύο. Δεν αποκλείεται, βέβαια, απ’ τη στιγμή που υπάρχουν τρεις τόσο καλοί στόπερ, να υπάρξουν παιχνίδια που ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τριάδα στην άμυνα, αλλά και ματς που ο Γεντβάι θα κληθεί να αγωνιστεί ως δεξιός μπακ σε περισσότερο αμυντικά συστήματα.

Είναι γεγονός, φυσικά, πως όσο περνάει ο χρόνος ο Κροάτης στόπερ θα γίνεται όλο και καλύτερος, θα γνωρίζει τους συμπαίκτες του και το παιχνίδι τους και φυσικά, θα προσαρμοστεί ακόμα περισσότερο.

Καταλάβατε τι πηγαίνει να φτιάξει ο Γιαννακόπουλος;;;

Previous article

Ο Παναθηναϊκός χτυπάει και είτε «χαλάει» είτε παίρνει όποιον παίκτη θέλει ο Ολυμπιακός – Τι θα γίνει με Μίχαλιουκ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.