0

Την ανάγκη να είναι 100% συγκεντρωμένος στο αυριανό ματς με τη Ντνίπρο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης, ανέδειξε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Καμία χαλαρότητα δεν επικρατεί στον Παναθηναϊκό ενόψει της αυριανής αναμέτρησης ρεβάνς με τη Ντνίπρο στη Λεωφόρο, όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Ο Ισλανδός στόπερ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι άπαντες θα πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένοι προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης. Μεταξύ άλλων, ο Μάγκνουσον αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Τιν Γεντβάι, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους στόχους της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χόλντουρ Μάγκνουσον

-Μετά το 3-1 στο Κόζιτσε, αυτό το σκορ έχει αποβάλλει το άγχος ή είστε το ίδιο “τσιτωμένοι” σαν να είναι 0-0 το σκορ;
«Από τη δική μας πλευρά ως παίκτες ξέρουμε πως αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα. Για εμάς είναι 0-0 ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Θα έχουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας. Θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι γιατί ο αντίπαλος είναι μια επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να μας “τιμωρήσει” αν “κοιμηθούμε”».

Ένα σχόλιο για τη συνεργασία σου με τον Γέντβαϊ από το περασμένο ματς;
«Δυστυχώς ο Μπαρτ τραυματίστηκε αρκετά νωρίς, ένας εξαιρετικός παίκτης. Ευτυχώς ο Παναθηναϊκός έφερε έναν επίσης καλό παίκτη, οπότε είμαστε τέσσερις στόπερ που παλεύουμε για την ίδια θέση. Τον Γέντβαϊ τον ξέρω, έχουμε παίξει αντίπαλοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι ψηλός, γρήγορος, εμείς καταλαβαινόμαστε όταν παίζουμε μαζί οι δύο μας, είτε με τον Μπαρτ. Ελπίζω και ο Μπαρτ να γίνει γρήγορα καλά και να είναι πίσω μαζί μας»

Είσαι από πέρυσι στην ομάδα, έφτασε ένα βήμα από το πρωτάθλημα, ενισχύθηκε φέτος που μπορεί να φτάσει η ομάδα;

«Βρεθήκαμε κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Εγώ προσωπικά απογοητεύτηκα με την κατάληξη γιατί είχαμε μια καλή σεζόν. Αυτή τη χρονιά είμαι πολύ ικανοποιημένος, φέραμε εξαιρετικούς παίκτες. Αν τα πάμε καλά στην αρχή και συνεχίσουμε έτσι θα είναι δύσκολο να μας νικήσουν».

Γιοβάνοβιτς: «Να είμαστε ταπεινοί και να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Previous article

Ο Ιτούδης “έκοψε” Μαντζούκα και Χουγκάζ από την Εθνική!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.