0

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού καλούνται να προστατεύσουν την έδρα της ομάδας στο ματς με τη Ντνίπρο.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Ντνίπρο στην αυριανή αναμέτρηση, με την Λεωφόρο να είναι έτοιμη για ένα ακόμα… σόου από τον κόσμο, που θα διαδραματίσει τον ρόλο του… 12ου παίκτη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως είχε κάνει άλλωστε και στο προηγούμενο παιχνίδι στο Κόζιτσε.

Ωστόσο, ο λαός του «Τριφυλλιού» οφείλει να διατηρεί μεγάλη προσοχή, καθώς είναι γνωστό πως η UEFA επιβλέπει αυστηρά τη συμπεριφορά των οπαδών, ιδιαίτερα όταν αφορά την σημαντικότερη διασυλλογική διοργάνωση υπό την αιγίδα της.

Η χρήση λέιζερ και τα καπνογόνα απαγορεύονται κατηγορηματικά και όλοι πρέπει να είναι απόλυτα προσεκτικοί, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε κίνδυνος για την τιμωρία της έδρας. Πρόκειται για μια ποινή που η Ομοσπονδία δεν διστάζει να επιβάλει, ακόμα και για παραβάσεις που θεωρούνται φυσιολογικές στην Ελλάδα.

Καθώς οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στον αγωνιστικό χώρο, το ίδιο ισχύει και για τους φιλάθλους, οι οποίοι πρέπει να διατηρούν… ανοιχές τις «κεραίες» τους, προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα για τις επερχόμενες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της αγαπημένης τους ομάδας.

 

Γιαννακόπουλος: «Ανοιχτή η πόρτα του Παναθηναϊκού για Σπανούλη, Μπαρτζώκα, Βεζένκοφ, αρκεί να…»!

Previous article

Ο Γιαννακόπουλος έδωσε το στίγμα της νέας εποχής

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.