0

Ο Ντίνος Μήτογλου τόνισε ότι αυτό το καλοκαίρι γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην φυσική του θέση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στον «bwin ΣΠΟΡ FM 94.6»:

Για την επιστροφή του στα παρκέ και το διάστημα της απουσίας του:

«Είμαι τυχερός που βρίσκομαι ξανά στα παρκέ. Ήταν αρκετά μεγάλο το χρονικό διάστημα της απουσίας μου. Προσπάθησε σε όλο αυτόν τον καιρό να προετοιμάζομαι σωματικά και ψυχολογικά αλλά και να έχω το μυαλό μου συγκεντρωμένο. Είμαι χαρούμενος όχι μόνο που επέστρεψα αλλά και που όλοι με υποδέχθηκαν θερμά».

Για το που μπορεί να φτάσει η Εθνική ομάδα στο Mundobasket:

«Eίναι πολύ νωρίς να το πούμε αυτό γιατί μόλις ολοκληρώσαμε την πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων. Είμαστε μια ομάδα συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στον στόχο. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με τον Γιάννη ώστε να γνωρίζει και ο προπονητής τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστούμε. Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα και αυτό πιστεύω θα μας βγει στον τρόπο παιχνιδιού μας. Η ομάδα μας είναι πιο νεαρή με μεγαλύτερη ενέργεια. Στόχος μας θα είναι οι καλοί αιφνιδιασμοί, η δυνατή άμυνα και να βγάζουμε πολλή ενέργεια».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Φυσικά και είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό. Γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Προτεραιότητα ωστόσο είναι η Εθνική και μόλις επιστρέψουμε όλοι στις ομάδες μας θα δούμε τι θα γίνει».

 

Φτάνει στην Αθήνα ο ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Previous article

Ίδια ενδεκάδα με το πρώτο ματς – Γεντβάι αντί Σένκεφελντ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.