0

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για την φυγή του από τον Παναθηναϊκό ενώ ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια.

Μεταξύ άλλων δήλωσε στην ιστοσελίδα «Sportal.gr»:

– Η επιλογή να φύγεις από τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσεις την καριέρα σου στη Φενέρμπαχτσε ήταν δύσκολη. Πως βίωσες όλο αυτό το διάστημα μέχρι να ολοκληρώθει η μεταγραφή σου.

«Ήταν γενικώς όλο το διάστημα αυτού του μήνα μετά το πρωτάθλημα, μία δύσκολη απόφαση. Ήθελα να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα…».

– Πολλοί αναρωτιούνται πως ενώ έμεινες στα δύσκολα χρόνια για τον Παναθηναϊκό, έφυγες τώρα που φαίνεται ότι δημιουργείται κάτι καλό. Πως το εξηγείς;

«Ήταν μια προσωπική απόφαση, για να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα. Με ρωτήσατε κι εσείς αν θέλω να κάνω ένα restart, αυτό ακριβώς ήταν, ένα restart».

– Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είχες μια ιδιαίτερη σχέση, όλα αυτά τα χρόνια. Αν τον συναντούσες τυχαία στο δρόμο τώρα τι θα του έλεγες;

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και για ότι έχει κάνει και για τη στήριξη προς εμένα όλα αυτά τα χρόνια. Σίγουρα καταλαβαίνω τη δυσαρέσκεια του, αλλά ήθελα να κάνω μια αλλαγή».

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο

Previous article

Φτάνει στην Αθήνα ο ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.