0

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και σε πρώτη φάση εξασφάλισε την είσοδο του σε ευρωπαϊκούς ομίλους (τουλάχιστον του Europa League) για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2016-17.

Ο Παναθηναϊκός θα μπει την Δευτέρα ως ζευγάρι με την Μαρσέιγ στην κλήρωση για τα πλέι-οφ του Champions League, που θα είναι το τελευταίο εμπόδιο πριν τους ομίλους, πάντα σε περίπτωση που προκριθεί επί των Γάλλων.

Το ζευγάρι του τριφυλλιού με την Μαρσέιγ θα είναι στο γκρουπ των ανίσχυρων και θα βρει στα πλέι-οφ είτε το ζευγάρι της Μπράγκα με την σερβική Μπάντσκα Τόπολα είτε το ζευγάρι της Ρέιντζερς με τον νικητή του ζευγαριού Σερβέτ-Γκενκ.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Παναθηναϊκού θα είναι ξανά στην «Λεωφόρο Αλεξάνδρας», όπου το βράδυ της 8ης ή της 9ης Αυγούστου (δεν έχει αποφασιστεί ακόμα από την ΟΥΕΦΑ) θα φιλοξενήσει την Μαρσέιγ, με τον επαναληπτικό να έπεται μία εβδομάδα αργότερα στο «Βελοντρόμ» της Μασσαλίας.

Και πρόκριση και έκλεισε τον τον Έρικ Πάλμερ Μπράουν για ενίσχυση στα στόπερ!

Previous article

Τα highlights της ισοπαλίας που χάρισε την πρόκριση στο τριφύλλι (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.