0

Δείτε ποιοι διαιτητές ορίστηκαν στα δύο ματς του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η UEFA δεν έχασε καθόλου χρόνο και ανακοίνωσε τους διαιτητές στους δύο αγώνες του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στο πρώτο ματς, την Τετάρτη 9/8 (21:00) στη Λεωφόρο, διαιτητής θα είναι ο Ρουμάνος Ίστβαν Κόβακς. Ο 38χρονος Ρουμάνος θα «σφυρίξει» για πρώτη φορά ελληνική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο, καθώς είχε διευθύνει μόνο το φιλικό Ελλάδα-Μαυροβούνιο στις 24/3/2016 (2-1). Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρινέσκου και Αρτένε και τέταρτος ο Μπίρσαν. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί οι ορισμοί στο VAR.

Στη ρεβάνς, την Τρίτη 15/8 (22:00) στο «Βελοντρόμ», διαιτητής θα είναι εκ των κορυφαίων διαιτητών της Ευρώπης, ο Άγγλος Μάικλ Όλιβερ. Ο 38χρονος διαιτητής ήταν στο Παναθηναϊκός-Σταντάρ Λιέγης 1-2 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στις 5/8/2015. Συνολικά έχει διευθύνει έξι φορές ευρωπαϊκούς αγώνες ελληνικών ομάδων με κακά αποτελέσματα, μόλις μία νίκη (Τραμπζονσπόρ-ΑΕΚ 0-2), μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπερτ και Κουκ, ενώ τέταρτος ο Μάντλεϊ. Επίσης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί οι ορισμοί στο VAR.

 

Βόμβα: Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Αλεξανδρόπουλος!

Previous article

Έτσι υποδέχτηκε ο Παναθηναϊκός τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.