0

Με απολογισμό 3 γκολ σε 2 ματς, ο Σπόραρ έδειξε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να στηρίζεται πάνω του .

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε ο Σπόραρ θέλει ήδη να βάλει στοπ στα όσα ακούγονταν για αυτόν στην προετοιμασία.

Ο Σποράρ λύτρωσε τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Ντνίπρο καθώς υπέγραψε την επιστροφή του σε ευρωπαϊκούς ομίλους κάνοντας αυτό για το οποίο τον έβαλε μέσα ο Γιοβάνοβιτς.

Γκολ. Έκανε το 1-0 και όταν τα πράγματα είχαν σκουρύνει ήταν εκείνος που έβαλε σωστά το πόδι για το 2-2. Εκτέλεση από έναν φορ που ναι μια ομάδα μπορεί να στηριχθεί πάνω του.

Χωρίς πολλά πολλά εκμεταλλεύτηκε τη γεμάτη ταλέντο και αξία ενέργεια του Τζούρισιτς.

Ήταν τελείωμα επιθετικού που θέλει ο Παναθηναϊκός και ο Σπόραρ το έδωσε. Απολογισμός για τα ματς με την Ντνίπρο σε 2 παιχνίδια, 3 γκολ. Κάτι παραπάνω από καλά.

Για έναν Παναθηναϊκό που σίγουρα μετά το 1-0 και έως το 2-2 δεν ήταν αυτός που έπρεπε και το πιο ανησυχητικό πως έβγαλε άγχος και όχι σιγουριά.

Αλλά νωρίς είναι ακόμα, λογικά όλα αυτά θα βγουν από την εξίσωση και ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να ακολουθήσει σε απόδοση τον σέντερ φορ του.

Ο Σπόραρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής έως τώρα και βέβαια τα παιχνίδια που έρχονται με τη Μαρσέιγ θα είναι ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση.

Βέβαια, όσο καλή ήταν η εμφάνιση του πρώτου αγώνα, άλλο τόσο δεν ήταν σε ένα μεγάλο μέρος του δεύτερου.

 

Έφυγε βάρος επταετίας, τώρα ανασαίνει αισιόδοξα

Previous article

Αλλαγή στάσης για Μαντσίνι από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Εξέθεσε τον Γιοβάνοβιτς, πρέπει να ξεκινάει»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.