0

Η UEFA ανακοίνωσε τις ημέρες και τις ώρες διεξαγωγής των παιχνιδιών του ζευγαριού Μαρσέιγ-Παναθηναϊκός για τον 3ο προκριμματικό γύρο του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός αν και ζορίστηκε στη Λεωφόρο απέναντι στη Ντνίπρο, εξασφάλισε το εισιτήριο για τον 3ο προκριμματικό γύρο του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Ολυμπίκ Μαρσέιγ για μια θέση στα playoff της διοργάνωσης.

Η UEFA ανακοίνωσε μάλιστα το πρωί της Τετάρτης (2/8) τις ημέρες και τις ώρες διεξαγωγής των παιχνιδιών του 3ου προκριμματικού γύρου του Champions League, όπως και εκείνων των «πρασίνων» με τη Μαρσέιγ, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται πρώτος την γαλλική ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός θα είναι ο γηπεδούχος του πρώτου αγώνα με την Μαρσέιγ, την επόμενη Τετάρτη (9/8) στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, που θα ξεκινήσει στις 21:00, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στη Μασσαλία την επόμενη εβδομάδα, την Τρίτη (15/8) στις 22:00.

 

Αυτός είναι ο Έρικ Πάλμερ Μπράουν (Vids)

Previous article

Βουίζει η Αμερική για Μίχαϊλιουκ: «Φεύγει από το NBA – Ετοιμάζεται για Ελλάδα και Παναθηναϊκό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.