0

Ο Πέτρος Φυλακούρης εξέφρασε τα παράπονα του προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για την αντιμετώπιση των παλαιμάχων και την έλλειψη σεβασμού προς τα «ιερά τέρατα» του συλλόγου.

Ο γιος του Τότη Φυλακούρη, Πέτρος, με μία μακροσκελή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο στη Λεωφόρο, όπου οι Φυλακούρης και Τάκης Οικονομόπουλος παρακολούθησαν το παιχνίδι από την Θύρα 1.

Οι δύο μεγάλες δόξες του «τριφυλλιού» δεν έλαβαν πρόσκληση για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τα επίσημα του γηπέδου, κάτι που θα άρμοζε στην περίσταση.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Σπάνια κάνω δηλώσεις σπάνια γράφω πράγματα. Απλώς θέλω να πω κάτι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου είμαι πολύ στεναχωρημένος.

Θέλω να δώσω Συγχαρητήρια στην ομάδα της καρδιάς μου στην ομάδα που έχω μεγαλώσει βλέποντας από μικρό παιδί στο γήπεδο πηγαίνοντας με την οικογένειά μου, μόνος μου,με τους φίλους μου.Εντός έδρας, εκτός έδρας,εκτός Ελλάδος κανοντας ταξίδια πολλά. Εχω μεγαλώσει με τέρατα σαν τον Σαραβάκο ,τον βαζέχα, τον βάντσικ τον Καλιτζάκη, τον Μπορελι, τον Φραντσέσκο, τον καπουρανη, μαραγκό και πιο αργότερα τους πιο νέους σαν τον Γκουμα, μπασινα, Καραγκούνη, φυσσα και πολλούς άλλους. Στο πρόγραμμα υπήρχανε λύπες αλλά και πολλές χαρές, νύχτες ατελείωτες με πανηγυρισμους με πάρα πολλές μεγάλες στιγμές που δεν θα τις ξεχάσω ποτέ.

Και φτάνουμε σε αυτό όμως που έγινε σήμερα.

Διαπίστωσα ότι ο Παναθηναϊκός αυτή η μεγάλη ομάδα που τόσοι πολλοί την αγαπάνε , δεν νοιάζεται δυστυχώς και το λέω αυτό γιατί είναι πολύ στενάχωρο και δεν το έχουν κάνει μόνο μία φορά έχει συμβεί πάρα πολλές φορές να μην μπορέσει να τιμήσει με ένα εισιτήριο μία πρόσκληση Ιερά τέρατα,ιερές δόξες του παρελθόντος που όχι μόνο ίδρωσαν,όχι μόνο μάτωσαν για αυτή την ομάδα για αυτή τη φανέλα αλλά έχουν δώσει όλη τους τη ζωή. Να κάθονται στην Θύρα 1 δίπλα από το πέταλο με αυτήν εδώ τη θεά με αυτην την εικόνα να προσπαθήσουν να παρατηρήσουν και να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα. Τι πρέπει να γίνει.Να βάλουνε το χέρι βαθιά στην τσέπη που είναι δύσκολες οι εποχές για να πάρουν ένα διαρκείας ή ένα καλό εισιτήριο για να δούνε την ομάδα τους. Το λέω αυτό σαν παράπονο,πέρσι η ομάδα πήγαινε καλά πήγαιναν παντού πρόπερσι η ομάδα πήγαινε μέτρια πηγαίναν παντού πριν πέντε χρόνια η ομάδα δεν πήγαινε καλά πάλι πήγαινε παντού. Αυτό πάει να πει ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν αγάπη και αυτό που είδα σήμερα είναι να τους ρωτάνε οι τριγύρω τους, ήταν καμιά πεντακοσαριά άτομα και να σου λένε Τι κάνετε εδώ γιατί δεν κάθεστε εκεί στα επίσημα ,αλλά η απάντηση που έδωσαν ηταν μία. Όπου ναναι αρκεί να βλέπουμε τον Παναθηναϊκό μας. Πράγματι σε αυτή τη γωνία το χάρηκαν περισσότερο από ότι σε αυτές τις δερμάτινες καρέκλες.

Είναι πολύ στενάχωρο γιατί άλλοι αθλητές σε άλλες ομάδες της Ελλάδας και όχι μόνο τους έχουνε αγάλματα εμείς εδώ ουτε που τους νοιάζει. Δεν έχω κάτι άλλο να επισημάνω και πάλι συγχαρητήρια στην ομαδάρα μας εύχομαι να περάσουμε και τους υπόλοιπους δύο γύρους και να πάμε ξανά εκεί μας αξίζει. Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος,μονάχα Παναθηναϊκός.

Γιατί πολύ θα αναρωτιέστε ποίοι είναι αυτοί οι παλαίμαχοι και μακάρι να είναι μονάχα 2. Τότης Φυλακούρης και Τάκης Οικονομοπουλος».

 

Προς νέο δανεισμό ξανά ο Νίκος Χουγκάζ

Previous article

Επιστρέφει ΟΑΚΑ ο Panathinaikos!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.