0

Ο Αντράζ Σπόραρ όπως και ο Κάρλος Ζέκα γνωρίζουν καλά το πορτογαλικό ποδόσφαιρο και θα έχουν να μεταφέρουν… πληροφορίες για την Μπράγκα εφόσον χρειαστεί!

Ο Παναθηναϊκός, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Μαρσέιγ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μπράγκα – Μπάτσκα Τόπολα.

Προς όφελος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και του «τριφυλλιού», ένας εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας γνωρίζει αρκετά καλά την πορτογαλική ομάδα που είναι αρκετά πιθανό να είναι αυτή που θα προκριθεί στα playoffs του Champions League.

Ο λόγος για τον Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος αγωνίστηκε στην Μπράγκα με εξάμηνο δανεισμό, αλλά και ως αντίπαλος όταν φορούσε τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αναμφίβολα, γνωρίζει αρκετά καλά το πορτογαλικό ποδόσφαιρο και θα μεταφέρει… πληροφορίες στους «πράσινους», εφόσον προκριθούν από τη Μαρσέιγ.

Ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ – Αναλαμβάνει τα έξοδα ο Παναθηναϊκός

Βέβαια, με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσε να λειτουργήσει και η παρουσία του Κάρλος Ζέκα, ο οποίος απέχει αρκετά χρόνια από την πατρίδα του, αλλά γνωρίζει τη φιλοσοφία καλύτερα από τον καθένα.

Έντονο ρωσικό ενδιαφέρον για Λοντίγκιν! – Ποια η στάση του παίκτη

Previous article

Κανονικά το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας και επιτήρηση από την UEFA

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.