0

Παρά τη νέα καλή εμφάνιση του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι με 24 πόντους, η Πολωνία ηττήθηκε με σκορ 87-84 από την Τουρκία σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη.

Την πρώτη ήττα της στα φιλικά προετοιμασίας γνώρισε το βράδυ της Τρίτης (08/08) η Πολωνία, που για ακόμη μία φορά είχε σε τρομερή εξαιρετική κατάσταση τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι!

Σε ένα φιλικό με έντονο το… Παναθηναϊκό ενδιαφέρον η Τουρκία έσπασε το σερί των Πολωνών και πήρε την νίκη με 87-84, με τις δύο ομάδες να τα λένε ξανά σε 48 ώρες.

Στο παρκέ βρέθηκαν αντίπαλοι οι τεχνικός της Τουρκίας και του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, με τον σέντερ της Πολωνίας και του «τριφυλλιού», Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι. Με τον Τούρκο προπονητή να πρέπει να είναι άκρως ικανοποιημένος από όσα είδε από τον Πολωνό ψηλό.

Παρά τη νέα καλή εμφάνιση του 22χρονου σέντερ του Παναθηναϊκού, οι Πολωνοί ηττήθηκαν δύσκολα με 87-84 από την Τουρκία, στο πρώτο μεταξύ τους φιλικό στην Κωνσταντινούπολη.

Ο νεαρός ψηλός των «πρασίνων» ολοκλήρωσε το ματς με 24 πόντους (5/9δ., 3/3τρ., 5/7β.), όσους είχε και ο σταρ των Τούρκων, Αλμπερέν Σενγκούν.

Όσον αφορά τον Ματέους Πονίτκα, ο πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε το ματς με 14 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 15-15, 37-37, 59-62, 87-84.

 

Δύο εβδομάδες εκτός λόγω θλάσης ο Γερεμέγεφ

Previous article

Η ώρα έναρξης και η τηλεοπτική μετάδοση του Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.