0

Σοκ προκάλεσε στον Παναθηναϊκό η είδηση του σοβαρού τραυματισμού της Λίλιαν Καρακασίδου, ενόψει της νέας σεζόν.

Η νεοαποκτηθείσα αθλήτρια του Παναθηναϊκού υπέστη ρήξη χιαστού σε πρόσφατο αγώνα της Εθνικής Γυναικών U23, έχοντας ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Η 21χρονη ανερχόμενη ταλαντούχα γκαρντ που απασχόλησε έντονα και τον Ολυμπιακό στην μεταγραφική περίοδο, συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και μεταγράφηκε – επέστρεψε στο «τριφύλλι», από την Ελευθερία Μοσχάτου.

Ο Παναθηναϊκός, τόσο όταν συμφώνησε μαζί της, όσο και τώρα με την γνωστοποίηση του σοβαρού τραυματισμού της, κινήθηκε δις για την απόκτηση της Άννας Νίκης Σταμολάμπρου.

Στην σκιά του τραυματισμού της Καρακασίδου, οι «πράσινοι» κινήθηκαν με όλες τους τις δυνάμεις, οικονομικές και μη, για την απόκτηση της πρώην διεθνούς γκαρντ του Ολυμπιακού, φτάνοντας σε συμφωνία για την κάλυψη του κενού, όπως ανακοινώθηκε χθες και επίσημα.

Η 21χρονη πλέιμεικερ λοιπόν, κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων της Εθνικής Γυναικών U23 σε πρόσφατο τουρνουά, υπέστη τον τραυματισμό αυτόν και θα μείνει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της επόμενης σεζόν.

Ειδικός επιχειρησιακός σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. για το Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ μετά τα όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Previous article

Αυτόν περιμένει ο Γιοβάνοβιτς να είναι καλύτερος στο φετινό Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.