0

Ομάδα χούλιγκαν επιτέθηκε σε καφέ έξω από τη Λεωφόρο και 100 μέτρα από τη ΓΑΔΑ.

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας καταγράφηκε στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (10/8) στους Αμπελόκηπους, έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Μία ομάδα περίπου 20 ατόμων τα οποία επέβαιναν σε μηχανάκια, επιτέθηκαν σε καφέ έξω από το “Απόστολος Νικολαΐδης”, σε πολύ κοντινή απόσταση από τη ΓΑΔΑ, σπάζοντας την τζαμαρία του καταστήματος, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τσόχα και Κυριακού.

Προφανώς πρόκειται για αντίποινα μετά από όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, εξάλλου αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ορισμένοι είχαν διακριτικά της ΑΕΚ, και φυσικά αποτελούν ακόμα μία απόδειξη της ολοκληρωτικής αδυναμίας της Αστυνομίας να ελέγξει την κατάσταση.

Οι δράστες μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή, ενώ άνδρες της Αστυνομίας μετά από καταδίωξη που φέρεται να έφτασε ως τη Νέα Χαλκηδόνα, προσήγαγαν έντεκα άτομα τα οποία εξετάζονται για πιθανή συμμετοχή τους στo περιστατικό.

Η Αστυνομία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συνδέει την επίθεση με το γεγονός ότι το καφέ συνδέεται με έναν εκ των συλληφθέντων της επίθεσης στη Φιλαδέλφεια.

 

Η αγωνία, το γκολ του Μπερνάρ και η έκρηξη στη Λεωφόρο: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ (Vid)

Previous article

Αμφίβολο το μέλλον του Λοντίγκιν στον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.