0

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε την έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ και σκέφτεται να κάνει ξανά το ίδιο στη Μασσαλία.

Στο πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παράταξε μία ασυνήθιστη ενδεκάδα, συγκριτικά με όσες είχε δείξει στο χορτάρι στα προηγούμενα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, άρχισε τον Βαγιαννίδη, τον Μαντσίνι, αλλά και τον Βέρμπιτς στο βασικό σχήμα, έχοντας το στοιχείο του απρόβλεπτου στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Οι επιλογές του Σέρβου τεχνικού και δη αυτή του Βαγιαννίδη, του βγήκαν στο 100%, βάζοντας δύσκολα στη Μαρσέιγ μέσα στη Λεωφόρο.

Το «τριφύλλι» έχει αρχίσει την προετοιμασία του για την επαναληπτική αναμέτρηση στη Μασσαλία. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε νέα αιφνίδια ενδεκάδα για το εν λόγω παιχνίδι και θα βασιστεί στην εικόνα που θα σχηματίσει από τις προπονήσεις των «πρασίνων» μέχρι το παιχνίδι στη Γαλλία.

Ένας Παναθηναϊκός δειλά, δειλά… μετράει τ’ άστρα

Previous article

Ευχήθηκε στο Σισέ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.