0

Τα συνεχόμενα παιχνίδια προκριματικών θα φέρουν αλλαγές εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί «φρεσκαρισμένος»!

Την περασμένη χρόνια, έλειπε από τον Παναθηναϊκό το στοιχείο του βάθους στο ρόστερ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλούταν να ανακατεύει πολλές φορές την τράπουλά του για να βρει λύσεις, όταν έπρεπε να κάνει ροτέισον.

Μετά τον επαναληπτικό αγώνα με τη Μαρσέιγ, ακολουθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» έχουν στρέψει το βλέμμα τους στη Μασσαλία, αλλά ο Σέρβος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του και για την πρεμιέρα της Super League κόντρα στον Ατρόμητο.

Τα διαδοχικά ματς προκριματικών του Champions League, πρόκειται να φέρουν αλλαγές στο πρωτάθλημα, που αρχίζει τέσσερις μέρες μετά το ματς με τη Μαρσέιγ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει την ευχέρεια πλέον να κάνει αλλαγές και να δοκιμάσει διαφορετικές ενδεκάδες και ο πρώτος ποδοσφαιριστής που προετοιμάζεται ακόμη και να πάρει φανέλα βασικού εν όψει Ατρόμητου, είναι ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ο Ισπανός εξτρέμ έχει πάρει όλο τον χρόνο του καλοκαιριού από τον Γιοβάνοβιτς, για να προετοιμαστεί καταλλήλως και να είναι έτοιμος εν όψει της νέας χρονιάς. Από κει και πέρα, κατά πάσα πιθανότητα ο Κλεϊνχέισλερ θα δώσει… ανάσες στον Βιλένα, ενώ στο ροτέισον θα μπει και ο Τσοκάι. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Ιωαννίδη, ενώ το ντεμπούτο του αναμένεται να κάνει ο Πάλμερ-Μπράουν.

Μαντσίνι: «Θέλουμε όλοι μας την πρόκριση με τη Μαρσέιγ»

Previous article

«Έπαιξε» για τον Παναθηναϊκό αλλά….παραμένει στην ομάδα του

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.