0

Στα άμεσα σχέδια του Παναθηναϊκού το προσεχές διάστημα είναι να προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Γιώργο Βαγγιανίδη.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ήταν από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος, της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ. Τέλειος στα αμυντικά του καθήκοντα, θρασύς και απειλητικός στα ανεβάσματά του. Ο Παναθηναϊκός θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με αύξηση αποδοχών.

Την ίδια στιγμή που η πιάτσα βοά πως ο Παναθηναϊκός αναζητά βασικό δεξιό μπακ στην αγορά. Την ίδια ώρα που στα δύο πρώτα ματς με την Ντνίπρο δεν είχε ιδρώσει λεπτό, ο Βαγιαννίδης εμφανίστηκε ως πρόσωπο έκπληξη στην 11άδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Και δεν «πνίγηκε» στην πίεση του αγώνα. Τουναντίον, έκανε κλικ στα επίσημα που ήταν τουλάχιστον 6-7 ομάδες από την Ευρώπη βάσει ηλικίας/size/θέσης!

Πριν από μερικές μέρες έκανε κάποια παράπονα η πλευρά του παίκτη. Γνωστό είναι πως υπάρχει απευθείας δίαυλος με τον Γιάννη Αλαφούζο από την οικογένεια του 21χρονου δεξιού μπακ. Ο ίδιος ο Παναθηναϊκός θορυβήθηκε όταν η ταμπέλα… νέος Αλεξανδρόπουλος μπήκε δίπλα στο όνομα του «Βάγια».

Όλα αυτά δείχνουν να ανήκουν στο παρελθόν όμως. Διότι, πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να αυξήσει τις αποδοχές του παίκτη του και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, κάτι που θέλει και ο ίδιος ο Βαγιαννίδης. Θα συμβεί άμεσα, αφού οι δύο πλευρές μόλις ολοκληρωθεί ο Αύγουστος θα προχωρήσουν σε επισημότητες για το νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027 με 180 χιλιάδες μέσο όρο απολαβών.

Αντώνης Αντωνιάδης: «Κοπρίτες της κοινωνίας οι Χούλιγκαν! Ντροπιάζουν τον Παναθηναϊκό»

Previous article

Ο Γιοβάνοβιτς ήταν στη Μασσαλία – Τι ακριβώς είδε από τη Μαρσέιγ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.