0

Πολύ δύσκολα θα βρει ο Κάρλος Ζέκα χρόνο συμμετοχής στον φετινό Παναθηναϊκό.

Ο Κάρλος Ζέκα θα πάρει χρόνο συμμετοχής; Τι θα κάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Αράο και την ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού;

Μία πολύ απαιτητική χρονιά θα έχει ο Παναθηναϊκός, έχοντας σίγουρα Ευρωπαϊκούς ομίλους, ενώ θα πρέπει να κυνηγήσει ξανά το πρωτάθλημα της Super League 1.

Γι’ αυτό το λόγο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει… χτίσει ένα ρόστερ όσο πιο πλήρες γίνεται, για να ανταπεξέλθει η ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου φροντίζει να μαγειρεύει πριν πεινάσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες σε κάθε θέση και μάλιστα πολύ ποιοτικούς.

Διότι, η σεζόν δεν είναι η ίδια με πέρυσι. Είναι πιο απαιτητική και με περισσότερο παιχνίδια. Οι παίκτες πρέπει να είναι καλύτεροι και ποιοτικότεροι.

Ωστόσο αυτός που φαίνεται ότι μπορεί να έχει πρόβλημα στο «τριφύλλι» είναι ο Κάρλος Ζέκα που επέστρεψε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι.

Προσωπική επιλογή του αφεντικού 101%. Δίχως καν το approval από τον κόουτς. Κατανοητή επιλογή για την διαχείριση του locker room από την στιγμή που έφυγε ο Κουρμπέλης και οι Έλληνες λάμπουν δια της απουσίας του.

Αγωνιστικά όμως και με την έλευση του Αράο, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πιο πιθανό είναι να ΄ναι στην εξέδρα και λιγότερο στον πάγκο/γήπεδο.

 

Πολλά λόγια δεν χρειάζονται… Ο Τομαράς τα είπε όλα για Αλεξανδρόπουλο, Ζαγαρίτη…. και Βαγιαννίδη!

Previous article

Όλες οι λεπτομέρειες των εργασιών που μετατρέπουν τον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ σε… χαλί

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.