0

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό στη μάχη που δίνει για την είσοδό του στους ομίλους του Champions League, σκοράροντας στο 90+5′ στην έδρα της Μπράγκα, με τους πράσινους να περιγράφουν με ιδιαίτερο τρόπο το γκολ του Αργεντινού μέσω του λογαριασμού τους στο Twitter.

Ο Παναθηναϊκός στάθηκε πολύ καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στο “Μουνισιπάλ” όμως κάποια μεγάλα λάθη που έκανε σε άμυνα και επίθεση τού στοίχισαν, με αποτέλεσμα η Μπράγκα να μπει στις καθυστερήσεις έχοντας να διαχειριστεί ένα αβαντάζ δύο γκολ.

Ωστόσο, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αποδείξει πως δεν παρατάει κανένα ματς αν δεν ακουστεί το τελικό τριπλό σφύριγμα και αυτό έκανε και το βράδυ της Τετάρτης (23/8) για να έρθει η πανηγυρική δικαίωση με το γκολ του Μαντσίνι στο 90+5′.

Με το γκολ αυτό το τριφύλλι μείωσε σε 2-1 και κράτησε ζωντανό το όνειρο της επιστροφής του στους ομίλους του Champions League έπειτα από 13 χρόνια απουσίας, με τον επίσημο Παναθηναϊκό να δίνει μάλιστα στο γκολ του Αργεντινού την πρέπουσα σημασία.

Αυτό το έκανε μέσω μίας ξεχωριστής ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Twitter, με τους πράσινους να παρουσιάζουν σε video τη φάση του γκολ του Αργεντινού στράικερ (στο εν λόγω video ακούγονται χτύποι καρδιάς) και να κάνουν το εξής σχόλιο: “Απλά μία στιγμή μπορεί να αλλάξει τα πάντα”.

 

Ο Τσουκαλάς με τον Μπαρτζώκαα τα μπινελίκια για τον Σλούκα… και τα χαμόγελα! (Vid)

Previous article

Την Κυριακή στην Αθήνα οι Βιλντόζα – Γκραντ, τη Δευτέρα ο Κάιλ Γκάι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.