0

Παλιές καλές στιγμές θα γνωρίσει το ΟΑΚΑ καθώς όλοι θέλουν να ζήσουν το ευρωπαϊκό come back του Παναθηναϊκού. Ελάχιστα τα εισιτήρια που έχουν απομείνει, ενώ η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι θα ανοίξουν και οι θύρες 22 και 23 με φθηνά εισιτήρια.

 

«Τρέλα» επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για την επιστροφή του σεντονιού στο ΟΑΚΑ. Τα εισιτήρια έχουν κάνει φτερά και πλέον έχουν μείνει ελάχιστα διαθέσιμα για τον κόσμο.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε προχθες από την Μπράγκα στην Πορτογαλία, ωστόσο το γκολ του Μαντσίνι στις καθυστερήσεις κράτησε ζωντανό το τριφύλλι στην διεκδίκηση της πρόκρισης.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι ανοίγουν άλλες δύο Θύρες στο ΟΑΚΑ ενόψει του παιχνιδιού με την Μπράγκα, μετά την μεγάλη ζήτηση που υπάρχει. Ολοταχώς για sold out.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

«Τρέλα» επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για το ματς με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ. Η πράσινη ΠΑΕ έκανε σχετικό αίτημα στην UEFA να ανοίξουν άλλες δύο θύρες μετά την μεγάλη ζήτηση που υπάρχει.

Η UEFA έκανε το αίτημα αποδεκτό και έτσι η πράσινη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι πέραν της θύρας 21 θα ανοίξουν τόσο η 20 όσο και η 22.

Τραυματίστηκε και χάνει το Παγκόσμιο ο Μήτογλου – Ο χρόνος απουσίας του

Previous article

Η παρακάμερα του αγώνα Μπράγκα – Παναθηναϊκός (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.