0

Με 23 παίκτες η αποστολή για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, εκτός ο Λοντίγκιν που ταλαιπωρείται από ίωση και ο τραυματίας Κλεϊνχέισλερ.

Το ΟΑΚΑ γεμίζει, η Τρίτη θα είναι… καυτή για τον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς με την Μπράγκα, αλλά προέχει η σημαντική υποχρέωση του Σαββάτου (26/8). Οι Πράσινοι στη Λεωφόρο υποδέχονται τον Βόλο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προχωρά σε εκτεταμένο rotation.

Η ολοκλήρωση της προετοιμασίας έκρυβε ένα απρόοπτο για το Τριφύλλι. Δεν προπονήθηκε ο Γιούρι Λοντίγκιν που ταλαιπωρείται από ίωση και φυσικά έμεινε εκτός αποστολής. Το ίδιο συνέβη και με τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ που αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Μετά την ολοκλήρωσή του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή με τους 23 παίκτες για την πρεμιέρα του Τριφυλλιού στο πρωτάθλημα:

Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γέντβαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Ακυρώθηκε η ανοιχτή προπόνηση στο μπάσκετ για λόγους ασφαλείας

Previous article

Τραυματίστηκε και χάνει το Παγκόσμιο ο Μήτογλου – Ο χρόνος απουσίας του

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.