0

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου στο πρωτάθλημα και στη ρεβάνς απέναντι στην Μπράγκα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ αναφέρθηκε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον στην κάμερα της NOVA.

Ανυπόμονος είναι ο Παναθηναϊκός για τη μεγάλη ρεβάνς με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον!

Ο αμυντικός των «πράσινων» παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, τονίζοντας ότι είναι ένα καλό βήμα η νίκη επί του Βόλου με 3-0 στο πρωτάθλημα, ενώ πρόσθεσε ότι το παιχνίδι με τους Πορτογάλους είναι δύσκολο ωστόσο μπροστά σε 60.000 κόσμο μπορούν να κάνουν κάτι καλό.

«Ήταν ένα καλό ματς, σημαντικό που σκοράραμε πολλά γκολ, δεν το κάναμε πέρσι. Είναι καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα να κερδίζεις 3-0, ένα καλό βήμα για μας», είπε αρχικά για την… πρεμιέρα του «τριφυλλιού» και συνέχισε για τη ρεβάνς με τους Πορτογάλους:

«Με την Μπράγκα θα είναι δύσκολο ματς, αλλά θα είμαστε έτοιμοι. Ανυπομονούμε, θα είναι κάτι ιδιαίτερο για μας το γεμάτο γήπεδο, δεν μπορώ να περιμένω να μπω στον αγωνιστικό χώρο και να δω τους τρελούς οπαδούς μας.

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά όλα είναι ανοικτά με το γκολ που πετύχαμε εκεί. Μπροστά σε 60.000 κόσμο στην Ελλάδα, πάντα μπορούμε να κάνουμε κάτι, θα είναι κάτι ιδιαίτερο», ήταν τα λόγια του Ισλανδού αμυντικού.

Στο ΟΑΚΑ η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τη Μπράγκα!

Previous article

Νικολογιάννης: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δίδαξε τι σημαίνει ”στηρίζω την ομάδα μου”»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.