0

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς μίλησε για την εύκολη νίκη κόντρα στον Βόλο αλλά και για τον επαναληπτικό με την Μπράγκα

Παναθηναϊκός και Βέρμπιτς ξεκίνησαν με το… δεξί την Super League για φέτος. Οι “πράσινοι” πήραν τρεις εύκολους βαθμούς με το… καλημέρα και ο Σλοβένος εξτρέμ άνοιξε λογαριασμό για τη φετινή σεζόν! Μετά από μία εξαιρετική σέντρα του Κώτσιρα, ο Βέρμπιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σιαμπάνη. Διαβάστε όσα δήλωσε μετά την επικράτηση του “τριφυλλιού”:

Ήταν 90 πολύ όμορφα λεπτά, το τελευταίο πεντάλεπτο ένιωσα λίγο την κούραση, όμως είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη σήμερα. Χάρηκα για την απόδοση της ομάδας και νομίζω πάμε με καλή αύρα στον αγώνα απέναντι στην Μπράγκα”

-Για το αν έχουν βοηθήσει ψυχολογικά τα παιχνίδια της Ευρώπης και για το αν βοηθάει το μπαιχνίδι της Τρίτης

-“Ο προπονητήςστην αρχή του παιχνιδιού μας είπε ότι θα πρέπει να πάμε με το ίδιο μυαλό που είχαμε στπυς αγώνες με την Ντνίπρο, την Μαρσέιγ και την Μπράγκα. Ουσιαστικά να πάμε με ο ίδιο πνεύμα και αδιαμφισβήτητα αυτό κάναμε. Θέλαμε μια καλή αρχή στο ελληνικό πρωτάθλημα ανεξάρτητα με ποιον παίζαμε και είμαι πολύ χαρούμενος για την αποψινή μας νίκη”.

-Για το αν πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρε την πρόκριση κόντρα στην Μπράγκα

-Φυσικά και το πιστεύω! Δεν θα παίζαμε δεύτερο παιχνίδι αν δεν το πιστεύαμε. Είμαστε ποδοσφαιριστές, θέλουμε και επιδιώκουμε τη νίκη και πάντα το πιστεύουμε. Ακόμα και αν το αποτέλεσμα ήταν 3-0, πάλι θα μπαίναμε με μεγάλη πίστη και θα θέλαμε τη νίκη. Οπότε να σας πω ότι την Τρίτη θα κάνουμε τα πάνταγια να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε. Θα τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο”.

Δείτε τις δηλώσεις του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς:

Πηγή: paopantou.gr

 

 

Νικολογιάννης: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δίδαξε τι σημαίνει ”στηρίζω την ομάδα μου”»

Previous article

Η μεγαλύτερη “βόμβα” στον “Εξάστερο” δεν ήταν για παίκτη αλλά…!!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.